Şcoala cu
bune practici

38 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Simpozion Interjudețean „Educația durabilă dă valoare tinerei generații”

Sesiunea de comunicări este deschisă elevilor și cadrelor didactice de orice specialitate din judeţ şi din ţară. SECŢIUNEA I - elevi „ Educația durabilă dă valoare tinerei generații.”: vizează susţinerea de către elevi a unor materiale atractive privind activităţile școlare și extraşcolare, a proiectelor și parteneriatelor școlare, care se încadrează în tema simpozionului și a proiectului educațional. SECŢIUNEA a II-a – elevi, „Ghidul turistic – bune practici” vizează exercitarea rolului de ghid turistic pentru un traseu virtual al unei excursii, prezentat cu ajutorul unui material PPT sau video. SECŢIUNEA a III-a – „Comunicarea eficientă” – workshop, este destinată elevilor, cadrelor didactice, părinților, reprezentanţilor comunităţii locale, în vederea dezvoltării relațiilor dintre școală și beneficiari, condiţie pentru îndeplinirea misiunii şi atingerea obiectivelor propuse. SECŢIUNEA a IV-a - cadre didactice „ Educația durabilă dă valoare tinerei generații.”: vizează prezentarea unor lucrări ştiinţifice, articole, studii, referate, experienţe, abordări personale privind realizarea activităţilor școlare, extraşcolare şi extracurriculare, proiecte și parteneriate educaţionale, concursuri şcolare derulate în colaborare cu alte instituţii de învățământ și comunitare, care să fie în concordanţă cu tema simpozionului.

Nume proiect: Proiectului educațional „SPORT, TURISMŞI EDUCAŢIE”-ediţia a VI-a., CAERJ 2018, POZIȚIA 1737.

Organizatori: Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” Municipiul Ploieşti, Prahova

Condiţii de participare: Înscrierea participanţilor: până la data 15 mai 2018, pe adresa: mihaela_vintilescu@yahoo.com Pentru secțiunea cadrelor didactice, participarea este indirectă, taxa de înscriere: 25 RON. Relaţii suplimentare la telefon: 0722672410

Perioadă înscriere: 13.04.2018 - 15.05.2018

Perioadă desfăşurare: 25.05.2018

LICEUL TEHNOLOGIC ADMINISTRATIV ŞI DE SERVICII „VICTOR SLǍVESCU” MUNICIPIUL PLOIEŞT, PRAHOVA

 STR. TELEAJEN NR.11, Cod poștal 100540;TEL/ FAX : 0244.578.259 ; TEL: 0344.801.706; E_mail: gsasp_i@yahoo.com ; Site: www.victorslavescu.ro

NR.1620 / 12.04.2018

INVITAȚIE

Vă invităm să participaţi la Simpozionul Interjudeţean

EDUCAȚIA DURABILĂ DĂ VALOARE TINEREI GENERAȚII” activitate în cadrul Proiectului educațional „SPORT, TURISMŞI EDUCAŢIE”-ediţia a VI-a., CAERJ 2018, POZIȚIA 1737.

Simpozionul va avea loc la Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” Municipiul Ploieşti, Prahova (strada Teleajen, nr.11), în data de 25.05.2018, orele: 10.00.

Sesiunea de comunicări este deschisă elevilor și cadrelor didactice de orice specialitate din judeţ şi din ţară.

INIŢIATOR: Liceul Tehnologic Administrativ şi de Servicii „Victor Slăvescu” Municipiul Ploieşti, Prahova prin: prof. Nicoleta Sevastian–director, prof. Mihaela IulianaVintilescu - director adjunct.

PARTENERI: Inspectoratul Şcolar al Judeţului Prahova; Casa Corpului Didactic Prahova; Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Prahova; Centrul de Asistență Psihopedagogică, Prahova

ARGUMENT: Calea în formarea unor caractere puternice reprezentate prin tinerii zilelor noastre este educația permanentă. Dacă prin sport formăm caractere integre şi disciplinate, prin turism deschidem drumul spre cunoaşterea valorilor, prin educație șlefuim și responsabilizăm tinerele generații pentru tot parcursul vieţii. Un motiv în plus pentru a pune în valoare calitatea învățământului românesc și a scoate în evidență creativitatea și tenacitatea celor care cred în aceste valori.

Transmiterea experienţelor personale şi colective în cadrul acestei sesiuni de comunicări metodico-științifice, vin în sprijinul celor care doresc să-și dezvolte latura profesională și să acumuleze experiență în astfel de împrejurări.

La simpozion pot participa toate persoanele din sistemul de învăţământ şi nu numai, care sunt interesate de a face cunoscute studiile realizate, cercetările efectuate, experienţele trăite sau orice alte aspecte pozitive din activitățile desfăşurate, care să reprezinte un reper în îmbunătăţirea sistemului de valori ale învăţământ.

OBIECTIVE:

  1. Dobândirea de cunoștințe şi competenţe pentru o educație durabilă în vederea unui învățământ de calitate.
  2. Promovarea experienţelor personale şi sprijinirea elevilor în aprofundarea cunoştinţelor pentru reuşită în activitatea profesională şi socială.
  3. Stimularea creativităţii prin folosirea celor mai adecvate metode/strategii şi utilizării celor mai moderne mijloace de învăţământ.

 SECŢIUNI:

SECŢIUNEA I - elevi Educația durabilă dă valoare tinerei generații.”

Secţiunea vizează susţinerea de către elevi aunor materiale atractive privindactivităţile școlare și extraşcolare, proiecte și parteneriate școlare, care se încadrează în tema simpozionului și a proiectului educațional.

Notă: se pot prezenta referate, portofolii, fişe de lucru, materiale didactice auxiliare, etc.

 SECŢIUNEA a II-a – elevi, „Ghidul turistic – bune practici”

 Secțiunea vizeazăexercitarea rolului de ghid turistic pentru un traseu virtual al unei excursii,prezentat cu ajutorul unui material PPT sau video. 

Notă: Prezentările elevilor vor ajuta la parcurgerea virtuală a unui traseualespentru o excursie șivor avea în vedere respectarea cerintelor specifice specializării în turism.

 SECŢIUNEA a III-a – „Comunicarea eficientă” - workshop.

 Secțiunea este destinată elevilor, cadrelor didactice și părinților, în vederea dezvoltării relațiilor dintre școală și beneficiari, condiţie pentru îndeplinirea misiunii şi atingerea obiectivelor propuse.

 SECŢIUNEA a IV-a - cadre didactice Educația durabilă dă valoare tinerei generații.”

 Secţiunea vizează prezentarea unor lucrări ştiinţifice,articole, studii, referate,experienţe, abordări personale privind realizarea activităţilor școlare, extraşcolare şi extracurriculare, proiecte și parteneriate educaţionale, concursuri şcolare derulate în colaborare cu alte instituţii de învățământ și comunitare, care să fie în concordanţă cu tema simpozionului.

 PROBLEME ORGANIZATORICE:

Informaţii privind secţiunile: Înscrierea participanţilor (prin completarea fişei de înscriere și trimiterea lucrării) se va face până la data 15 mai 2018, pe adresa: mihaela_vintilescu@yahoo.com

 Pentru secțiunea cadrelor didactice, participarea este indirectă, taxa de înscriere: 25 RON, prin mandat poștal pe adresa liceului, cu specificația TAXA SIMPOZION.

Relaţii suplimentare le puteţi obţine la telefon: 0722672410, prof. Vintilescu Mihaela sau pe adresa de e-mail: mihaela_vintilescu@yahoo.com

 Informaţii pentru publicarea lucrării la secțiunea a IV-a

 Redactarea lucrării se va face în format A4, la un rând, cu margini egale de 20 mm, TNR 12, cu diacritice, max. 5 pagini; La două rînduri sub titlu (TNR 14 Bold) se vor scrie profesia, numele şi prenumele autorului, instituţia, localitatea, judeţul (TNR14 Bold);

 Notă: Nerespectarea cerinţelor de mai sus, neîncadrarea lucrării în tematica simpozionului, atragedupă sine respingerea lucrării. Lucrările vor conţine obligatoriu bibliografia (lucrări de specialitate, site-uri etc.). Colectivul de redacţie nu-şi asumă responsabilitatea pentru conţinutul ştiinţific allucrărilor sau pentru cele care nu respectă cerinţele de tehnoredactare.

 Pentru secțiunea a III-a înscrierile se fac în limita a 15 de locuri, având în vedere grupul de 2 (elev-părinte).

Toţi participanţii vor primi diplomă de participare şi adeverință pentru secţiunea cadre didactice.

 Publicaţia va apare în format electronic, cu titlul Educația durabilă dă valoare tinerei generații.”, activitate în cadrul Proiectului educațional „SPORT, TURISM ŞI EDUCAŢIE” – sesiune de comunicări metodico-științifice ale simpozionului interjudețean, Ediția a VI-a, MAI 2018 cu ISBN, lucrările elevilor vor fi incluse și în publicația ”Jurnalul călăuzitor – bune practici” nr. 6 cu ISSN.

 Nota: Ne rezervam dreptul să aducem modificări în funcţie de numărul de participanţi.

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mikvi | 13.04.2018 19:23 | 1768 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (1)

0 0

14.04.2018 11:14 danielfanica32

Buna ziua, puteti sa-mi trimiteti regulamentul pe adresa de email danielfanica32@yahoo.ro, pentru ca aici pot descarca doar fisa de inscriere.
Va multumesc!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MARTIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre simularea Evaluării Naționale pentru clasa a 8-a? Votați ceea ce vi se pare mai important, comentați.

118 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN