Jocuri educaţionale

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Cutremur
Unităţi de măsurat lungimea
Matematica Clasa a III-a

Pericol de explozie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

S-a lansat noul magazin INTUITEXT.ro

Manuale și caiete ale elevului pentru clasele primare, manuale pentru clasa a V-a, soft-uri educaționale, platforme online de învățare pentru clasele I-III sau pentru gimnaziu, planificări sau Ghidul Învățătorului – toate se regăsesc acum în noul magazin Intuitext.ro.

nOUL MAGAZIN iNTUITEXT.ROGândit ca un spațiu în care cadrele didactice pot accesa în mod rapid și eficient resursele educaționale de care au nevoie, Intuitext.ro e locul în care pot fi descoperite și achiziționate manuale, caiete sau produse online de învățare, special create de către specialiști în educație în acord perfect cu profilul noilor generații de elevi.

Astăzi, copiii sunt pasionați de tehnologie încă de la vârste foarte mici și surprind mereu prin felul abil în care utilizează tableta, telefonul mobil sau laptopul. Sunt atrași de imagini, de mișcare, de feluri dinamice și inedite de a descoperi lumea, așa încât învățarea de tip clasic (cu creionul în mână și ochii la tablă) s-a dovedit a fi anacronică și deci ineficientă. În acest context, manualele digitale au venit ca o adaptare firească la nevoile și dorințele copiilor și ca o măsură de a apropia informația de ei, de a le încuraja curiozitatea și pofta de cunoaștere.

Astfel, specialiștii Intuitext în educație cercetează, creează și dezvoltă metode și produse prin care școala românească să se alinieze cu țările în care educația nu și-a pierdut importanța cuvenită și unde teste internaționale precum PISA reflectă interesul deosebit pentru viitorul copiilor.

Vă invităm să descoperiți noul magazin www.intuitext.ro, să studiați produse de învățare create cu suflet și din suflet și să vă bucurați din nou de a vă fi ales cea mai demnă profesie: aceea de dascăli.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 27.10.2017 17:02 | 2671 vizualizări

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 55 evenimente

«IANUARIE 2018»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


minecraft

Propus de: prof_mariam

Sondajul zilei

Noile Planuri cadru pentru liceu. Dacă le-ați studiat, exprimați-vă opțiunea pentru una dintre cele trei variante sau dați sugestii pentru o alta. Comentați, argumentați.

63 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Abonaţi-vă la Premium și veți avea mai multe puncte la dosarul personal!