Pagina mea - titu_mastan

titu mastan - profesor Fizica

Învăţământ liceal -

Brasov, Brasov, Romania

 

• Despre mine *

- 1978 - 2002 - prof. de fizică / titular/ CNE "Andrei Bârseanu" Brașov
- 2002 - 2022 - prof. de fizică / titular/ CNΙ "Grigore Moisil" Brașov
- 2022 - 2023 - prof. de fizică / PO / CN "Unirea" Brașov
- 2018 - prezent - c.d. asociat / Fizică - Centrul Județean de Excelență Brașov

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

• Realizări în carieră *

- publicare materiale cu conținut metodic și științific, în diferite medii (ex. foarte elocvent - colecția de materiale de pe didactic.ro)
- coordonator și autor materiale - publicarea a două lucrări metodico-științifice cu ISBN/CCD Brașov (100 de ani de Fizică - 2005, Experimente de fizică - 2012)
- premii și mențiuni cu elevii la olimpiada de fizică/faza județeană și faza națională, precum și la alte Concursuri (ex. PHI, Voroneț)
- selecție, formare și promovare inițiale elevi cu premii și mențiuni la olimpiada de fizică/faza internațională
- premii și mențiuni cu elevii la sesiuni de comunicări județene, interjudețene și naționale
- rezultate foarte bune cu elevii la examenul de Bacalaureat
- absolvenți admiși la facultăți renumite din țară (ex. Universitatea București, Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universitatea Politehnica București) și câțiva la universități din străinătate
- membru în comisii, consiliul consultativ al IȘJ Brașov / Fizică
- câțiva ani, membru în comisia națională de evaluare a ONF
- mai multe memorii/propuneri de îmbunătățire/optimizare a legislației, sistemului și respectiv a procesului de învățământ (ex. propuneri la proiectele de Lege a învățământului, proiect de planuri cadru pentru liceu real-mate-info și respectiv real-științele naturii)
- participarea și susținerea de lucrări la sesiuni de comunicări ale c.d. la nivel de județ și la unele sesiuni naționale (ex. Cygnus)
- activități dedicate pentru dezvoltarea bazei tehnico-materiale a laboratoarelor de fizică- tehnologii moderne + informatizare + sisteme bazate pe achiziția de date (vezi dotarea excepțională a CJ Excelență Brașov).


Comentarii (1)

0 0

07.05.2020 15:31 Fiziceanul

Va felicit in mod deosebit pentru problema publicata, atat din punct de vedere al continutului cat si ca forma de prezentare. Nu mai stiu nimic in ultima vreme de dvs. Cum mai stati cu olimpiadele de fizica si astrofizica? Ma bucur sincer ca v-am intalnit de didactic.ro!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.