Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

S-a deschis aplicația de alegere a manualelor de CHIMIE și MATEMATICĂ – CLASA a VII-a

MANUALUL INTUITEXT DE CHIMIE CLASA A VII-A – locul 1 în urma evaluării calitative pentru conţinut ştiinţific

Realizat de o echipă de autori cu rezultate științifice și academice deosebite - Acad. Prof. Univ. Dr. Marius Andruh, Daniela Bogdan (președinte Comisia Națională de Chimie), Mihaela Morcovescu și Iuliana Costeniuc -, manualul Intuitext de Chimie pentru clasa a VII-a a obținut locul 1 în urma evaluării calitative pentru conţinut ştiinţific dintre manualele evaluate de experţi.

1- Este un manual bine structuratconform programei;

2 - Are un aspect plăcut datorită graficii și cromaticii alese;

3 - Stimulează creativitatea și interesul pentru științe;

4 - Conține numeroase exerciții atractive;

5 - Este bogat în activități experimentale;

 

 

MANUALUL INTUITEXT DE MATEMATICĂ pentru CLASA A VII-A – locul 1 în urma evaluării calitative

Câștigător al locului 1 în urma evaluării calitative CNEE, manualul Intuitext de Matematică pentru clasa a VII-a reprezintă, după cum a declarat unul dintre profesorii care l-au studiat și ales, „un manual așa cum mi-aș fi dorit și eu să fie, dacă aș fi fost elev”.

Dincolo de bucuria de a fi creat cel mai bun manual din punct de vedere a calității, colegii noștri de la editura Intuitext și-au dorit să afle și părerea profesorilor de matematică.

După ce au studiat și analizat manualul Intuitext de Matematică pentru clasa a VII-a, cadrele didactice au precizat principalele motive pentru care au și ales această lucrare realizată de o echipă de autori cu rezultate excelente la catedră: Ion Cicu, Silvia Mareș, Ioana Iacob, Răzvan Ceucă, Andrei Băleanu:

 - Respectă programa;

- Conține exerciții bine alese pentru toate gradele de dificultate - acestea fac legătura cu situații de zi cu zi, având în vedere particularitățile de vârstă ale elevilor; în plus, îii permit cadrului didactic să lucreze diferențiat la clasă.

- Teoria este bine structurată, ceea ce facilitează atât procesul de predare, cât și înțelegerea noilor concepte prezentate la clasă;

 

Alegeți informat cele mai bune manuale pentru elevii dumneavoastră!

Învăţământ gimnazial | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 14.11.2019 11:17 | 13967 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (1)

0 0

26.11.2019 12:50 AGAPIM

Eu cred ca nu respecta programa , deoarece nu a fost aprobat inca Planul Cadru pentru anul scolar 2020-2021cand fiecare clasa de gimnaziu va avea doar 25 ore/saptamana. Daca in anul scolar 2020-2021 vor fi tot 33 saptamani atunci vom avea materia impartita astfel: scadem 7 saptamani care reprezinta: 1 sapt.Scoala Altfel; 4 saptamani sunt primele si ultimele din semestru cand facem recapitulare initiala si finala; 2 sapt.sunt cele cu teza. Mai raman 26 sapatmanix 3 ore/sapt.=78 ore. Deci manualul ar trebui sa aiba 40 de file: 1 fila de inceput si 39 file care sa reprezinte 78 de lectii. Si ca marime va fi cat un caiet de 48 file. Asa trebuie socotit la fiecare disciplina.
Nu suntem de acord cu actualele manuale care au 250 de pagini, mari cat un bloc de desen, inestetice ca designer, etc. si care cantaresc cate 7-8 kg /zi.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

325 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN