Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

LicArt editia a 13-a s-a lansat pe 1 octombrie!

Pe 1 octombrie a inceput cea de-a 13-a editie a Festivalului National de Arte pentru Liceeni - LicArt. Sunt invitati sa se inscrie la concurs toti liceenii talentati sau dornici sa evolueze scriind poezii, facand fotografii sau interactionand cu creatiile celorlalti. Detalii despre concurs, editii anterioare, regulament puteti gasi pe www.licart.ro.

Nume proiect: Festivalul National de Arte pentru Liceeni - LicArt

Organizatori: Clubul Noua ne Pasa!, Ministerul Educatiei National, Ministerul Tineretului si Sportului

Condiţii de participare: Concursul este deschis tuturor elevilor de liceu.

Perioadă înscriere: 01.10.2013 - 31.03.2014

Perioadă desfăşurare: 01.10.2013 - 20.08.2014

Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs pentru elevii din România, organizat de Clubul Nouă ne pasă! in parteneriat cu Ministerul Educaţiei Nationale si Ministerul Tineretului si Sportului, a ajuns la a 13-a ediţie! Şi ne pregătim din nou să oferim spaţiu de exprimare talentului liceenilor şi dorinţei lor de a comunica şi de a împărtăşi. Vă rog să ne sprijiniţi în demersul nostru şi să vă îndemnaţi elevii să participe la acest concurs, care le va aduce nu numai satisfacţia de a-şi măsura talentul cu mulţi alţi tineri şi, eventual, câştiga premii extrem de importante, ci şi posibilitatea de a-şi prezenta creaţiile unui număr foarte mare de oameni, de a interacţiona atât cu colegii lor cât şi cu personalităţi culturale implicate în acest proiect de anvergură! Succesul lor înseamnă şi succesul dascălilor şi liceului lor!

De aceea, vă rog să transmiteţi acest mesaj tuturor diriginţilor, consilierilor educativi, coordonatorilor de cenaclu sau club de fotografie, pentru a-şi informa elevii de existenţa acestui concurs şi de avantajele participării.

De la 1 octombrie au inceput înscrierile la LicArt pe situl www.licart.ro, la secţiunile Poezie şi Fotografie (cu 3 categorii: alb-negru, portret şi diverse). Participarea este gratuită, dar premiile sunt cu mult peste nivelul obişnuit al concursurilor româneşti. Regulamentele sunt diponibile pe situl concursului.

Lunar vor fi desemnaţi semifinaliştii fiecărei secţiuni. Nominalizaţii vor fi desemnaţi la final de Juriile formate din personalităţi marcante ale domeniilor respective (a se vedea pe situl concursului secţiunile Ediţii trecute şi Prieteni LicArt pentru numele celor care s-au implicat în aceşti 12 ani în concursul LicArt).

Nominalizaţii vor fi invitaţi în Tabăra de Creaţie LicArt, ce se va desfasura in august 2014.

Primele 10 licee cu cei mai mulţi elevi înscrişi la LicArt vor primi câte o Diplomă care să ateste implicarea în efortul de deschidere a tinerilor nu doar spre cultură ci şi spre ei înşişi, de sondare şi manifestare a talentului, de îndrumare a noilor generaţii către valori care, din ce în ce mai mult, dispar din societatea actuală.

Pentru viitoare informaţii, vă rugăm să ne transmiteţi pe adresa licart@gmail.com, adresele de mail ale liceului si ale unei persoane de legătură.

Propus de: iuliser | 08.10.2013 18:49 | 1040 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 38 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

365 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN