Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Începeți din timp pregătirea pentru Evaluarea Națională - Caietul elevului de Limba și literatura română pentru clasa a VII-a

Pregătirea pentru Evaluarea Națională la Limba și literatura română trebuie începută din timp, de aceea, pentru a eficientiza procesul de învățare al elevilor dvs., vă propunem - Caietul elevului de limba și literatura română pentru clasa a VII-a.

Acest auxiliar respectă programa școlară, dar vine cu exerciții suplimentare prin intermediul cărora elevii să fixeze noțiunile predate la clasă și prezentate în manualul școlar.

Autorii Intuitext au avut grijă ca acest auxiliar să aibă un conținut atractiv și o abordare  modernă, astfel încât elevii să rezolve cu plăcere sarcinile de lucru.

În acest auxiliar elevii vor regăsi texte suport preluate, atât din literatura română, cât și din cea universală pentru o diversitate de stiluri.

Sarcinile de lucru captează și orientează atenția, fiind concepute în așa fel încât să direcționeze copilul de la receptare până la aplicare, de la exersare la comunicare creativă.

Caietul auxiliar poate fi parcurs de către elev, atât la școală, cât și acasă, pentru activitatea independentă.

Autorii au împărțit caietul de clasa a VII-a în 7 unități de învățare în care sunt tratate toate temele incluse în programa școlară, iar la finalul fiecărei unități există o secțiune de recapitulare pentru a relua noțiunile predate, dar și o secțiune de evaluare, astfel încât să vedeți gradul de înțelegere al elevilor.

Autoarele caietului declară următoarele despre utilitatea caietului: „Vă punem la dispoziție un instrument de lucru ușor, interesant, care vă învață  fără să plictisească. Realizat de o echipă cu experiență la catedră și în practica pedagogică, acest auxiliar ultramodern unește conceptele și teoria programei cu informațiile din realitatea concretă sau virtuală de care are nevoie adultul format din avatarul elevului de astăzi”.

Propus de: intuitext | 24.11.2022 09:14 | 9310 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Comentarii (1)

1 0

04.12.2022 12:46 rauileana

Felicitări! Testul este f.bun și deosebit de util

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 52 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

318 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN