Jocuri educaţionale

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Liliacul somnoros
Ordinea operaţiilor
Matematica Clasa a III-a

Întrecerea
Folosirea parantezelor în exerciţii
Matematica Clasa a III-a

Editura INTUITEXT a câștigat LOCUL I în cadrul licitației pentru manualul de Limbă și literatura română – clasa a IV-a!

De curând, Ministerul Educației a finalizat licitația pentru manualul de Limba și literatură română de clasa a IV-a, Editura INTUITEXT câștigând LOCUL I cu meritatul scor de calitate de 94,91 de puncte.

Puteți răsfoi în întregime manualul câștigător de LLR de clasa a IV-a chiar de aici:

Alege manualele Intuitext

Editura INTUITEXT se mândrește cu continuitate în calitate și la această disciplină, având manuale câștigate la clasele I, a II-a, a III-a și acum, a IV-a, cu aceeași echipă de autori: Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel. Aceeași continuitate se poate regăsi și în cadrul manualelor de matematică!

Alege manualele Intuitext

Prin urmare, Editura INTUITEXT demarează o campanie de informare a cadrelor didactice cu privire la avantajele manualului de Limbă și literatura română de clasa a IV-a (variantele print și digitală), printre care amintim faptul că materia de studiu a fost structurată astfel încât să fie cât mai ușor de parcurs de către elevi, calitatea hârtiei și a tiparului. De asemenea, beneficiile cadrelor didactice sunt completate de Ghidul Învățătorului, de Testele de evaluare inițială, Testele de evaluare la sfârșitul semestrului întâi și de Testele de evaluare finală pe care le primesc automat în variante digitale. Totodată, manualul de Limba și literatura română este completat de caietul tip: Culegerea de exerciții!

Alege manualele IntuitextÎn plus, manualul de Limba și literatura română pentru clasa  a IV-a este conform cu programa școlară și, în varianta tipărită, este structurat în două volume (câte șase unități de învățare pe fiecare volum aferent celor două semestre ale anului școlar). Totodată, este important de precizat faptul că NU limitează activitatea elevului la o simplă observare, ci invită la activități practice și la acțiuni care presupun manipularea obiectelor, având în vedere că învățarea prin experiență este foarte eficientă.

Varianta digitală interactivă (pentru care editura INTUITEXT oferă suport de folosire) este utilizabilă și atractivă, ușor de înțeles și urmărește îndeaproape versiunea tipărită a manualului, prin respectarea conținutului literar, ordinii temelor și stilului grafic.

Prin intermediul experiențelor de învățare oferite de acest manual, elevii își dezvoltă structuri cognitive și competențe care le vor dezvolta creativitatea sau autonomia limbajului și cititului.

De asemenea, în partea introductivă sunt prezentate două personaje, ca elemente de atractivitate și motivare a elevilor: un băiețel, Luca, și o fetiță, Maria. Din perspectivă psiho-pedagogică, elevii se identifică cu personaje de vârsta lor sau apropiate ca nivel de dezvoltare, cu ajutorul cărora învață mai ușor.

Din perspectivă digitală, Luca și Maria apar în momentele de predare, însoțind, îndrumând și motivând copiii pe parcursul demersului educațional.

În paralel cu licitația pentru Limba și literatura română și Matematică (ambele câștigate), Editura INTUITEXT a participat și la licitația pentru Geografie, rezultatele urmând a fi anunțate în perioada următoare.

 

Cadrele didactice interesate să răsfoiască în întregime manualul câștigător de LLR de clasa a IV-a o pot face chiar aici:

Alege manualele Intuitext

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 07.10.2016 16:15 | 2338 vizualizări

Aflați mai multe despre Manuale și auxiliare Intuitext

Oferta Intuitext de caiete pentru anul școlar 2018-2019 - De la clasa Pregătitoare până la clasa a V-a învățăm cu plăcere!

Editura_Intuitext | 15.05.2018

0 comentarii

Caietul INTUITEXT de Limba și literatura română pentru clasa a V-a - le dezvăluie elevilor plăcerea cititului și le dezvoltă abilitățile de comunicare

Editura_Intuitext | 23.01.2018

0 comentarii

Manualul digital Intuitext de Matematică clasa a V-a – manualul numărul 1 pentru un an școlar sub semnul performanței

Editura_Intuitext | 20.09.2017

4 comentarii

Caietele elevului INTUITEXT pentru ciclul primar - De ce sunt alegerea perfectă atât pentru învățători, cât și pentru elevi

Editura_Intuitext | 01.09.2017

2 comentarii

Manualul INTUITEXT de Limba și Literatura Română clasa a V-a – un instrument excelent pentru invățarea centrată pe elev

intuitext | 02.08.2017

1 comentariu

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Amanarea recompensei

Impulsivitate

Abilitatile creative in primii trei ani de viata

Metode alternative de educatie

Comentarii (2)

0 0

08.10.2016 06:35 sfetnicul

O veste îndelung așteptată și un rezultat binemeritat! Felicitări echipei Intuitext!

0 0

16.10.2016 17:04 isit

E frumos și atractiv. Important e să ajungă la elevi cât mai repede!

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«IANUARIE 2020»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Sezătoare

Propus de: vera_gosnea

Sondajul zilei

Ce părere aveţi despre propunerea ca anul şcolar să înceapă la 1 septembrie?

379 voturi | 6 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: ioana_popescu Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati