Despre culegerea Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română, clasa a VIII-a. Ce are valoros pentru elevi și profesori?

Examenele bat la ușă, iar activitatea de pregătire se intensifică. În perioadele dificile și cu mult stres, orice copil ar avea rezultate mai bune dacă ar fi ghidat!

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română este Ghidul Complet (integrează teoria și practică) care conține:

  • 23 de teste;
  • 11 unități în care sunt recapitulate TOATE conținuturile, grupate în 3 părți:
  1. Amintește-ți!
  2. Exersează!
  3. Verifică-ți competențele!

Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română: „Culegerea a fost gândită în urma identificării nevoii elevilor și a profesorilor de a avea un ghid pentru pregătirea examenului de Evaluare Națională. De aceea, materialul nu numai că îi ajută, oferindu-le suport teoretic și practic, dar îi învață cum să învețe pe elevi.” Autoarele

 

Prin ce se diferențiază această culegere:

Reprezintă o îmbinare a utilului cu plăcutului, un material consistent care diminuează stresul pregătirii pentru primul mare examen din viața copiilor.

Este realizată pentru a transfera un mod de gândire corect și util pentru situațiile de examen prin sugestii de rezolvare.

Dirijiează elevul prin parcurgerea unor indicații de rezolvare care îi vor imprima pașii necesari rezolvărilor.

Include elemente vizuale de sprijin și de structurare a învățării, precum Cum procedezi, Cum poți să rezolvi.

Iată ce au depistat valoros profesorii de română în Pregătire pentru Evaluarea Națională. Limba și literatura română: 

Este o culegere în care este ușor să folosești cuprinsul, să navighezi prin culegere, să structurezi învățarea. Elevul își poate reactualiza materia extrem de ușor reîntorcându-se la teoria cuprinsă în culegere, iar profesorului ii este simplu să-și reorganizeze recapitularea.

Textele literare și cele non-literare sunt accesibile, plăcute.

Are o abordare prietenoasă și pune la dispoziția copilului  resursele de care are nevoie pentru obținerea unei note mari la Evaluarea Națională, clasa VIII-a!

Și nu în ultimul rând experiența unui colectiv cu experiență (Florica Gabriela Catrina, Adriana Alecu, Aurelia Stancu, Tatiana Ghiță, Mirabela Savu, Monica Radu, Angelica Duțu-Runceanu) care prezintă un material complex și consistent.

 

Să le asigurăm copiilor pașii pentru succes cu un ghid care include toate resursele de care au nevoie pentru nota dorită la Evaluarea Națională, Limba și literatura română!

 

Propus de: Editura_Intuitext | 09.03.2022 13:58 | 8452 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Convingeri despre lume

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 26 evenimente

«IULIE 2022»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Saptamana Sanatatii Emotionale

Propus de: c_mmb

Sondajul zilei

Noua structură a anului școlar (2022-2023)a fost oficializată. Considerați că aplicarea ei va duce la îmbunătățirea activității școlare, comparativ cu cea în semestre?

338 voturi | 5 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: sportiv Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN