Jocuri educaţionale

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Pericol de explozie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

Înghetata crescătoare
Formarea numerelor alcătuite din sute, zeci, unităţi
Matematica Clasa a III-a

Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Domeniul educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile. b. Beneficiarii:  direcţi: cel puţin 10 familii ai unor copii cu cerinţe educaţionale speciale sau cu părinţi aflaţi în incapacitate totală de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate;  indirecţi: membrii comunităţii locale ai municipiului Brad, jud. Hunedoara, toţi participanţi în cadrul concursul de creaţie artistico-plastică (preşcolari, elevi, cadre didactice); c. Activităţi propuse, în ordinea în care se vor desfăşura: 1. Lansarea Concursului Naţional „Târg de Paşte”; 2. Organizarea atelierelor de creaţie, realizarea lucrărilor artistico-plastice şi practice; 3. Înscrierea participanţilor în cadrul Concursului Naţional „Târg de Paşte” - faza locală; 4. Realizarea bazei de date a participanţilor, de către echipa de proiect; 5. Selecţia lucrărilor participante, din fiecare judeţ reprezentat în concurs – faza judeţeană; 6. Amenajarea expoziţiei cu vânzare, în scop caritabil; 7. Activitatea principală - Expoziţia „Târg de Paşte” - jurizarea lucrărilor, acordarea premiilor, întocmirea clasamentului final – faza naţională; valorificarea produselor activităţii; 8. Elaborarea şi publicarea materialelor de diseminare; 9. Expedierea diplomelor cu premii/de participare, contractelor de parteneriat, adeverinţelor pentru cadrele didactice şi a scrisorilor de mulţumire; 10. Raportul final.

Nume proiect: Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Organizatori: Grădiniţa cu Program Prelungit "Floare de colţ" Brad, în colaborare cu: Primăria şi Consiliul Local Brad, Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" Brad, Casa de Cultură Brad, Asociaţia "Floare de colt" Brad

Condiţii de participare: Înscrierea participanţilor: Secţiunea 1- adresată cadrelor didactice Secţiunea 2- adresată preşcolarilor şi elevilor voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică și practică.

Perioadă înscriere: 14.03.2019 - 05.04.2019

Perioadă desfăşurare: 20.02.2019 - 30.08.2019

Scopul proiectului:

   Implicarea preşcolarilor, elevilor, cadrelor didactice, ca voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică; conştientizarea valorii resurselor personale prin stimularea muncii cu un scop -“binele comunitar”; valorificarea potenţialului creativ al copiilor/a produselor activităţii, în cadrul concursului artistico-plastic; organizarea expoziţiei cu vânzare, în sprijinul copiilor cu dizabilităţi/familiilor în care un părinte se află în incapacitate de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului:

-  Implicarea a cel puţin 1000 preşcolari/elevi şi a 300 cadre didactice din ţară, din cel puţin 25 judeţe ale ţării, în ateliere de creaţie artistico-plastică şi practică, organizate în februarie-martie 2019;

-  Sprijinirea a 10 cazuri sociale (familii), beneficiari direcţi, cu alimente, înainte de Paşte;

-  Valorificarea, în totalitate, a produselor muncii, confecţionate de participanţii din întreaga ţară, în cadrul expoziţiei „Târg de Paşte”, din 18 aprilie 2019.

-  Promovarea rezultatelor finale ale proiectului în peste 85 de unităţi de învăţământ din ţară, în perioada aprilie-iunie 2019;

- 100% creşterea satisfacţiei beneficiarilor direcţi şi indirecţi, în urma participării.

Propus de: GPP_Floare_de_colt_Brad | 15.03.2019 05:20 | 1479 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Cand copilul musca

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 22 evenimente

«DECEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Salvati planeta Pamant !

Propus de: Ela123

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

1112 voturi | 49 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati