Jocuri educaţionale

Fagurele
Noţiunea de fracţie
Matematica Clasa a IV-a

Curcubeu
Elemente intuitive de geometrie. Forme spaţiale
Matematica Clasa a III-a

Cutremur
Unităţi de măsurat lungimea
Matematica Clasa a III-a

Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Domeniul educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile. b. Beneficiarii:  direcţi: cel puţin 10 familii ai unor copii cu cerinţe educaţionale speciale sau cu părinţi aflaţi în incapacitate totală de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate;  indirecţi: membrii comunităţii locale ai municipiului Brad, jud. Hunedoara, toţi participanţi în cadrul concursul de creaţie artistico-plastică (preşcolari, elevi, cadre didactice); c. Activităţi propuse, în ordinea în care se vor desfăşura: 1. Lansarea Concursului Naţional „Târg de Paşte”; 2. Organizarea atelierelor de creaţie, realizarea lucrărilor artistico-plastice şi practice; 3. Înscrierea participanţilor în cadrul Concursului Naţional „Târg de Paşte” - faza locală; 4. Realizarea bazei de date a participanţilor, de către echipa de proiect; 5. Selecţia lucrărilor participante, din fiecare judeţ reprezentat în concurs – faza judeţeană; 6. Amenajarea expoziţiei cu vânzare, în scop caritabil; 7. Activitatea principală - Expoziţia „Târg de Paşte” - jurizarea lucrărilor, acordarea premiilor, întocmirea clasamentului final – faza naţională; valorificarea produselor activităţii; 8. Elaborarea şi publicarea materialelor de diseminare; 9. Expedierea diplomelor cu premii/de participare, contractelor de parteneriat, adeverinţelor pentru cadrele didactice şi a scrisorilor de mulţumire; 10. Raportul final.

Nume proiect: Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Organizatori: Grădiniţa cu Program Prelungit "Floare de colţ" Brad, în colaborare cu: Primăria şi Consiliul Local Brad, Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" Brad, Casa de Cultură Brad, Asociaţia "Floare de colt" Brad

Condiţii de participare: Înscrierea participanţilor: Secţiunea 1- adresată cadrelor didactice Secţiunea 2- adresată preşcolarilor şi elevilor voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică și practică.

Perioadă înscriere: 14.03.2019 - 05.04.2019

Perioadă desfăşurare: 20.02.2019 - 30.08.2019

Scopul proiectului:

   Implicarea preşcolarilor, elevilor, cadrelor didactice, ca voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică; conştientizarea valorii resurselor personale prin stimularea muncii cu un scop -“binele comunitar”; valorificarea potenţialului creativ al copiilor/a produselor activităţii, în cadrul concursului artistico-plastic; organizarea expoziţiei cu vânzare, în sprijinul copiilor cu dizabilităţi/familiilor în care un părinte se află în incapacitate de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului:

-  Implicarea a cel puţin 1000 preşcolari/elevi şi a 300 cadre didactice din ţară, din cel puţin 25 judeţe ale ţării, în ateliere de creaţie artistico-plastică şi practică, organizate în februarie-martie 2019;

-  Sprijinirea a 10 cazuri sociale (familii), beneficiari direcţi, cu alimente, înainte de Paşte;

-  Valorificarea, în totalitate, a produselor muncii, confecţionate de participanţii din întreaga ţară, în cadrul expoziţiei „Târg de Paşte”, din 18 aprilie 2019.

-  Promovarea rezultatelor finale ale proiectului în peste 85 de unităţi de învăţământ din ţară, în perioada aprilie-iunie 2019;

- 100% creşterea satisfacţiei beneficiarilor direcţi şi indirecţi, în urma participării.

Propus de: GPP_Floare_de_colt_Brad | 15.03.2019 05:20 | 1425 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parinte echilibrat, copil cooperant

Comunicarea parinte - copil
Echilibrul emotional

Treburi casnice pentru copii - beneficiile lor

Independenta
Responsabilitatea

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«OCTOMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Gârcina

Propus de: savcoco

Sondajul zilei

Ce procent din totalul "hârtiilor" pe care le produceți in activitatea dumneavoastră didactica sunt inutile (nu va sunt de folos la clasa, nu sunt relevante, nu sustin procesul didactic etc)

271 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: magghyc Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Pentru cadrele didactice din preuniversitar: Abonaţi-vă la Premium și puteţi avea mai multe puncte la dosarul personal!