Şcoala cu
bune practici

49 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Domeniul educaţie civică, voluntariat, proiecte caritabile. b. Beneficiarii:  direcţi: cel puţin 10 familii ai unor copii cu cerinţe educaţionale speciale sau cu părinţi aflaţi în incapacitate totală de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate;  indirecţi: membrii comunităţii locale ai municipiului Brad, jud. Hunedoara, toţi participanţi în cadrul concursul de creaţie artistico-plastică (preşcolari, elevi, cadre didactice); c. Activităţi propuse, în ordinea în care se vor desfăşura: 1. Lansarea Concursului Naţional „Târg de Paşte”; 2. Organizarea atelierelor de creaţie, realizarea lucrărilor artistico-plastice şi practice; 3. Înscrierea participanţilor în cadrul Concursului Naţional „Târg de Paşte” - faza locală; 4. Realizarea bazei de date a participanţilor, de către echipa de proiect; 5. Selecţia lucrărilor participante, din fiecare judeţ reprezentat în concurs – faza judeţeană; 6. Amenajarea expoziţiei cu vânzare, în scop caritabil; 7. Activitatea principală - Expoziţia „Târg de Paşte” - jurizarea lucrărilor, acordarea premiilor, întocmirea clasamentului final – faza naţională; valorificarea produselor activităţii; 8. Elaborarea şi publicarea materialelor de diseminare; 9. Expedierea diplomelor cu premii/de participare, contractelor de parteneriat, adeverinţelor pentru cadrele didactice şi a scrisorilor de mulţumire; 10. Raportul final.

Nume proiect: Concurs Naţional "Târg de Paşte", inclus în CAEN 2019

Organizatori: Grădiniţa cu Program Prelungit "Floare de colţ" Brad, în colaborare cu: Primăria şi Consiliul Local Brad, Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" Brad, Casa de Cultură Brad, Asociaţia "Floare de colt" Brad

Condiţii de participare: Înscrierea participanţilor: Secţiunea 1- adresată cadrelor didactice Secţiunea 2- adresată preşcolarilor şi elevilor voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică și practică.

Perioadă înscriere: 14.03.2019 - 05.04.2019

Perioadă desfăşurare: 20.02.2019 - 30.08.2019

Scopul proiectului:

   Implicarea preşcolarilor, elevilor, cadrelor didactice, ca voluntari, în ateliere de creaţie artistico-plastică; conştientizarea valorii resurselor personale prin stimularea muncii cu un scop -“binele comunitar”; valorificarea potenţialului creativ al copiilor/a produselor activităţii, în cadrul concursului artistico-plastic; organizarea expoziţiei cu vânzare, în sprijinul copiilor cu dizabilităţi/familiilor în care un părinte se află în incapacitate de muncă, din cauza unor grave probleme de sănătate.

Obiectivele specifice ale proiectului:

-  Implicarea a cel puţin 1000 preşcolari/elevi şi a 300 cadre didactice din ţară, din cel puţin 25 judeţe ale ţării, în ateliere de creaţie artistico-plastică şi practică, organizate în februarie-martie 2019;

-  Sprijinirea a 10 cazuri sociale (familii), beneficiari direcţi, cu alimente, înainte de Paşte;

-  Valorificarea, în totalitate, a produselor muncii, confecţionate de participanţii din întreaga ţară, în cadrul expoziţiei „Târg de Paşte”, din 18 aprilie 2019.

-  Promovarea rezultatelor finale ale proiectului în peste 85 de unităţi de învăţământ din ţară, în perioada aprilie-iunie 2019;

- 100% creşterea satisfacţiei beneficiarilor direcţi şi indirecţi, în urma participării.

Propus de: GPP_Floare_de_colt_Brad | 15.03.2019 05:20 | 2322 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 25 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

599 voturi | 9 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN