Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs județean de creație artistică și literară „Magia sărbătorilor”

Vă invităm să participați la ediția a IV-a a concursului „Magia sărbătorilor”, cu tematică de Paște. Proiectul se adresează preșcolarilor, elevilor din ciclul primar, gimnazial, liceal și cadrelor didactice, competiția constituind un bun prilej pentru stimularea creativității copiilor, elevilor și, nu în ultimul rând, a profesorilor. Secţiuni: -   Lucrări plastice -   Lucrări plastice realizate de copiii cu CES -   Creații literare Elevii vor fi recompensați cu diplome cu premii. Profesorii vor primi diplome de participare și adeverință de coordonator al lotului de elevi, de evaluator și prin care se atestă faptul că a promovat imaginea școlii. Concursul este gratuit, nu se percepe taxă de participare!

Nume proiect: Concurs județean de creație artistică și literară „Magia sărbătorilor”

Organizatori: Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești și Școala Gimnazială Găgești, jud. Vrancea

Condiţii de participare: Înscrierea și trimiterea lucrărilor vor fi realizate strict în format electronic, prin formularul de înscriere: https://forms.gle/wi5fV4TZF3ajTySM7 completat pentru fiecare secțiune la care înscrieți participanți.

Perioadă înscriere: 13.03.2024 - 26.04.2024

Perioadă desfăşurare: 13.03.2024 - 26.04.2024

Stimați colegi, 

 

Vă invităm să participați la ediția a IV-a a concursului organizat de către Școala Gimnazială Găgești și Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești, jud. Vrancea: Magia sărbătorilor, cu tematică de Paște. 

Proiectul se adresează preșcolarilor, elevilor din ciclul primar, gimnazial, liceal și cadrelor didactice, competiția constituind un bun prilej pentru stimularea creativității copiilor, elevilor și, nu în ultimul rând, a profesorilor.

Elevii vor fi recompensați cu diplome cu premii I,II, III. Profesorii vor primi diplome de participare și adeverință de coordonator al lotului de elevi, de evaluator și prin care se atestă faptul că a promovat imaginea școlii.

Înscrierea și trimiterea lucrărilor vor fi realizate strict în format electronic (scanat/ fotografiat la rezoluție mare, în lumină bună, în întregime): 

a. acord de parteneriat

b. fișă de înscriere

c. formularul de înscriere prezenthttps://forms.gle/wi5fV4TZF3ajTySM7 completat pentru fiecare secțiune la care înscrieți participanți, 
d. lucrări cu etichete pe față, în partea dreaptă jos, după modelul din regulament.

Înscrierea participanţilor, realizarea etapei pe clasă (eliminatorie) și trimiterea a câte 4 lucrări în perioada 13 martie – 26 aprilie 2024. Înscrierea participanţilor, cadre didactice, preşcolari şi elevi din învăţământul primar şi gimnazial va fi realizată în cadrul secţiunilor:

-   Lucrări plastice: Prezentarea a maximum 4 lucrări/ clasă: felicitări, desene, pictură, etc. - realizate cu tehnici şi materiale diferite.

-   Lucrări plastice realizate de copiii cu CESPrezentarea a maximum 4 lucrări/ clasă: felicitări, desene, pictură, etc. - realizate cu tehnici şi materiale diferite.

-   Creații literare: Prezentarea a maximum 4 lucrări cu tematică de Paște în limba română, limba engleză sau limba franceză.

Concursul este gratuit, nu se percepe taxă de participare!

Dacă aveți nelămuriri sau pentru orice alte probleme legate de desfășurarea concursului ne puteți contacta la adresa de e-mail: msarbatorilor@gmail.com.

 
Vă rugăm să completați prezentul formular de înscriere cu datele pe care doriți să le regăsiți pe diplome și adeverințe.
 
 
Anexe (regulament, etichete, fișă de înscriere): 
 
Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm și la edițiile următoare!

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: AanaApostu | 27.03.2024 21:21 | 1934 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 29 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

479 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN