Şcoala cu
bune practici

43 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudetean ECOEDUCATIA

Concursul se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu.

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: elenaserbanescu | 25.01.2011 09:11 | 1669 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Ziua Culturii Nationale in familie

Momente de sarbatoare

Valorile morale

Valorile morale

Comentarii (1)

0 0

05.05.2011 10:36 trefondess

Am vazut si lucruri facute bine. Bineinteles ca nu e cazul d-voastra. Elevii care nu au luat premii, nu au primit nici macar o diploma de participare, asa cum ar fi fost normal. Iar noi, profesorii, am primit un fel de adeverinta intitulata „diploma„ din care nu reiese mai nimic, nici sectiunea la care au participat elevii, niciun nume de elev coordonat de profesor, nici titlul lucrarii...nicio stampila de la inspectorat, nici antetul ministerului....adica egala cu zero taiat. La sugestia mea, facuta organizatorilor de a inmana si diploma de participare(chiar o scanare a unui model de diploma) elevilor care au realizat lucrari(si acestea au costat bani pentru a fi realizate), pentru a-i stimula ( la un alt concurs, acestia , sunt sigura ca nu vor mai participa), mi s-a raspuns ca asta este. Nu au putut da decat diplome de premii, probabil premiantii lor.
In concluzie, nici elevul si nici profesorul nu s-au ales cu nimic din acest asa-zis concurs. Am tras concluzia ca e doar un concurs organizat superficial, doar pentru folosul propriu al organizatorilor, pe munca si banii nostri. Mentionez ca acest concurs nu a avut taxa, dar lucrarile trimise de elevi au costat bani, iar o adeverinta intocmita bine insotita de o diploma de participare(sau varianta online) se puteau pune in plicul autoadresat.
Deci, dragi colegi, veti putea trage concluzia singuri, daca sa participati la alte editii ale acestui concurs, sau poate nu.
Pentru organizatori, tot inainte, nu va abateti de la calea voastra, pentru ca veti iesi din tiparele acestei stari de „normalitate„ ce domneste peste tot in tara.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 47 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

296 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN