Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Categoria Diverse e din nou pe site! Şi multe altele ...

Iată noutăţile pe care le găsiţi de astăzi pe didactic.ro, la solicitarea dumneavoastră:

- gruparea materialelor pe clase la Învăţământ primar şi pe grupe la Învăţământul preşcolar, pentru ca navigarea de la o disciplină la alta să fie mai ergonomică;

- subcategoria Diverse la toate nivelurile de învăţământ, aşa cum ne-aţi cerut. Îi invităm pe autorii materialelor să-şi editeze materialele şi să le transfere în această subcategorie;

- subcategoria Proiecte tematice la Învăţământul preşcolar. Invităm autorii didactic.ro să-şi editeze materialele şi să le transfere pe cele potrivite în această subcategorie;

- ordonarea materialelor din listă după numărul de descărcări sau după data publicării;

- iconiţe care simbolizează tipul de fişier, lângă titlul materialelor, pentru ca dumneavoastră să găsiţi  mai repede materialul de care aveţi nevoie;

- o altă culoare la linkurile vizitate, pentru a vă ajuta să deosebiţi materialele pe care le-aţi văzut deja de cele pe care nu le-aţi văzut.

Aşteptăm în continuare propunerile şi sugestiile dvs, pentru a le discuta şi a le include pe cele mai bune în planul de dezvoltare al site-ului.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: angelailas | 07.12.2010 18:23 | 5398 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (21)

0 0

07.12.2010 19:22 angelailas - Autor

@mira_pop
Transmiteţi această cerere către echipa Didactic.ro folosind formularul de contact de pe pagina Contact.
Menţionaţi titlurile fişierelor pe care doriţi să le ştergeţi şi specificaţi că le veţi propune din nou spre publicare într-un format actualizat.

0 0

07.12.2010 19:54 maria_oniga

Bine ai revenit, Diverse! Pe zi ce trece tot mai bun. Sunteţi extrem de receptivi având în vedere diversitatea opţiunilor şi sugestiilor transmise din partea noastră.
Totuşi, încă:
1. Nu se pot transfera materialele de la secţiunile documente, legislaţie etc. către secţiunea “materiale didactice”;
2. Nu este funcţională complet şi corect pagina şcolii;
Sugestie: Dacă tot se pot afişa materialele după nr de descărcări, de ce nu şi după nr de note? Tocmai am vazut materiale cu mii de descărcări şi fără nici o notă. E relevant aşadar acest număr?

0 0

07.12.2010 20:57 codina2007

Felicitari pentru cooperare si promptitudine, didactic.ro!
As mai indrazni cu cateva sugestii:
- posibilitatea de a face "abonamente" la anumiti utilizatori care ma intereseaza in mod deosebit, astfel incat atunci cand acestia posteaza un nou material, sa pot fi anuntata;
- posibilitatea de a bloca accesul la vot si comentariu a utilizatorilor "indisciplinati", cum este cazul celui sesizat de mira_pop.
Urari de sanatate si mult spor!

0 0

09.12.2010 20:03 corneliacucu

Felicitări pentru noul Didactic.ro!. Pe zi ce trece devine tot mai atractiv şi mai funcţional, iar reticenţa de la început începe să dispară. Foarte bună ideea afişării materialelor în ordinea publicării şi a numărului de descărcări. Mă asociez propunerii doamnei profesoare Maria Oniga susţinând şi o ierarhizare în funcţie de numărul de note, chiar dacă în multe cazuri, acordarea notelor este subiectivă. În acelaşi timp, vin cu o sugestie, vis-a-vis de materialele cu mii de descărcări:
- echipa Didactic.ro să aiba dreptul să acorde note la un anumit număr de descărcări (100, 200,...) întrucât este foarte posibil ca majoritatea celor care au descărcat aceste materiale să nu aibă dreptul de a acorda note iar pe de altă parte, aceste materialele să fie foarte bune şi ar fi păcat să nu fie apreciate şi prin notare.

0 0

11.12.2010 20:51 auras_mocanu

Multumim pentru tot ce faceti pentru noi- slujitorii scolii. Sanatate si putere de munca in continuare. Sunt convinsa ca o data cu trecerea timpului aveti in vedere si modernizarea sitului.

0 0

11.12.2010 21:09 auras_mocanu

Revin cu o intrebare: " Unde gasim invatamantul special?"

0 0

11.12.2010 21:35 nechiforlucica

Mulţumim pentru strădania de a realiza un site funcţional şi uşor de accesat. Sârbători cu bine!

0 0

12.12.2010 00:20 maria_oniga

Pentru auras_mocanu: Dati clic pe "Invatamant gimnazial" sau pe "invatamant liceal" din prima pagina a site-ului si se deschide fereastra cu toate disciplinele. Pe coloana din stanga, jos, gasiti "invatamant special". La ciclul primar nu apare pentru ca e organizat pe clase. Dar si acolo, daca va intereseaza, puteti folosi motorul de cautare avansata. Succes!

0 0

12.12.2010 10:14 viomara

As dori sa fac si eu o propunere, daca tot se mai pot face imbunatatiri. Voturile sa apara in ordine cronologica si nu alfabetica. Astfel, poti vizualiza care este ultima persoana care a votat materialul respectiv si data la care a votat. Cred ca este mai important lucrul acesta: sa observi ca un material ramane valoros mai multi ani la rand, cum este cazul multora postate in 2005 si care sunt votate si in prezent. Nu fac aceasta pledoarie pentru mine, caci eu activez abia de la jumatatea lui 2008, ci pentru cei mai vechi si mai buni dintre didactici. Va multumesc.

0 0

12.12.2010 10:39 suchardine

Sustin si eu propunerea de a se acorda note de catre echipa Didactic.ro. Materialul meu a fost cel mai des descarcat la sectiunea "teste" la clasa a VI-a, insa nu a primit nicio nota! De asemenea, sugerez ca cei care descarca materiale sa aiba si dreptul de a vota materialul pe care l-au descarcat! Mi se pare nedreapta conditionarea de a acorda note in functie de numarul de materiale propuse (respectiv 5). Eu cred ca toata lumea ar trebui sa poata acorda note, insa nu sa si comenteze! Mi se pare justificata optiunea de a nu putea sa comentezi, atat timp cat nu ai postat nimic pe site. E usor sa critici munca altora, insa pe a ta sa nu o expui. Multumim pentru ca tineti cont de sugestiile noastre!

0 0

12.12.2010 11:58 maria_oniga

Pentru "viomara": Voturile sunt deja organizate cronologic încă din noiembrie. Doar cele acordate până la data schimbării sistemului au rămas listate alfabetic.
Pentru "suchardine": Tocmai imi exprimam într-un post anterior rezerva faţă de nr. de descărcări. Pare deranjant, e drept, să ai peste 3.000 de descărcări şi nici o notă. Seamănă cumva cu o haină pe care o probează toţi dar nu o cumpără nimeni... Sau, dimpotrivă, cu o fântână aflată pe marginea drumului de care se folosesc toţi, dar nimeni nu mulţumeşte...

0 0

12.12.2010 17:52 chivu

INCANTAT DE NOUL DIDACTIC.RO ! ESTE CEA MAI COMPLETA PERFECTIONARE !
FELICITARI ! LA MULTI ANI ! LA MULTI ANI TUTUROR CADRELOR DIDACTICE ! LA MULTI ANI POPOR ROMAN !

0 0

17.12.2010 21:28 felixmunteanu

Am avut si eu de suferit din cauza ca nu am avut 5 materiale care sa-mi dea dreptul sa comentez. Sincer, nu mi s-a parut corect. Nu voiam neaparat sa critic, voiam sa particip la discutii, voiam sa multumesc, voiam sa schimb pareri, dar... Am gasit greseli grave pe care voiam sa le semnalez spre a fi corectate, dar, ce era sa fac? Sa scriu mp tuturor userilor? Bun, am inceput sa postez. Primul material a fost comentat, dar puteam sa raspund? Nu, ca nu aveam 5. La fel la al doilea, la al treilea etc...
Ma intreb de ce are mai multe drepturi cineva care copiaza si posteaza sau cine posteaza materiale facute de mantuiala (notate cu 10!!!)sau cine posteaza de 2 ori acelasi material decat altcineva care, dintr-un motiv sau altul, a postat doar 4 materiale, dar foarte bune? Stiu, metoda are si rolul de a stimula activitatea de postare, dar consider ca se incalca dreptul de libera exprimare. E ca si cum i-ai cere unui critic de arta sa nu se exprime cata vreme el nu a pictat un tablou. Da, exemplul meu poate parea fortat (noi neavand profesii diferite), dar eu asa am simtit.

0 0

17.12.2010 21:33 felixmunteanu

Iata si un exemplu din sfera noastra:
E ca si cand la cercul pedagogic nu ar avea voie sa exprime pareri despre o lectie decat cei care au tinut la randul lor una. Vi se pare corect?

0 0

20.12.2010 13:39 angelailas - Autor

@felixmunteanu

Pe noul didactic pot comenta toti utilizatorii care au cont pe didactic si sunt logati, indiferent de numarul materialelor propuse.

0 0

20.12.2010 14:54 felixmunteanu

Mi se pare normal. Multumesc!

0 0

23.12.2010 12:05 ge

As vrea sa fie publicate si site-uri din alte tari pentru ca elevii sa participe la concursuri internationale de biologie,(aici nu se pune accent pe aceasta disciplina mai ales la gimnaziu, clasele a V-a, a VI-a si a VIII-a, in special), arte. In tara noastra exista doar matematica si romana, ceea ce nu mi se pare corect.

0 0

26.12.2010 21:54 anca31

Ar fi prea mult sa scoateti reclamele pentru masini si banci de pe site-ul celor care oricum nu si le permit?? De un sfert de ora ma chinui sa citesc comentariile si sa scriu printre masinile respective!

0 0

29.12.2010 21:26 felixmunteanu

De acord cu Anca31. Macar de s-ar inchide, dar butonul "inchide" e doar de forma.

0 0

31.12.2010 22:25 viocro

Nu ştiu să vă dau detalii, dar există o ,,setare" pe care nu aţi activat-o şi de aceea nu se închid reclamele de la buton. Spun asta pentru că la mine se închide, deci nu e de la site, e de la modul în care aţi activat/dezactivat o opţiune. Nu ştiu detalii pentru că la mine setările mi le face fiul meu. Poate găsiţi pe cineva care să vă ajute, fie direct, fie cu sfaturi! Aş mai adăuga că site-ul trebuie ,,întreţinut" cumva, iar reclamele fac să fie gratuit pentru noi. deci nu e o povară, ci un ...cadou.

0 0

04.01.2011 23:36 suchardine

Am propus spre aprobare un material pe acest site si mi-a fost respins pe motiv ca am incalcat drepturi de proprietate intelectuala. Mentionez faptul ca eu cunosc foarte bine legea drepturilor de autor iar faptul ca am propus spre aprobare o selectie de poezii dedicate lui Mihai Eminescu nu lezeaza in niciun fel drepturile de proprietate intelectuala, atat timp cat nu mi le-am insusit si am mentionat autorul. Am mai propus si in luna decembrie un program de cantece si poezii de Craciun si acela mi-a fost aprobat, cu toate ca era de acelasi tip si continea cantece ale autorilor cunoscuti. Cu toate ca am cerut lamuriri suplimentare despre respingerea acestui material, nu le-am primit dand reply mailului primit de la didactic.ro. Daca aceea este o adresa de mail care genereaza raspunsuri in mod automat, de ce nu se specifica acest lucru in mail ca sa nu ne mai obosim degeaba?
Cu toate ca eu am fost prima care v-am sustinut initiativele de fiecare data, sunt profund dezamagita de atitudinea dv. Ati interzis si power-pointurile care aveau imagini preluate de pe net si informatii preluate mots-a-mots de pe wikipedia? Sau sa inteleg ca acele materiale aveau acordul mostenitorilor lui Mihai Eminescu ca sa fie publicate pe didactic.ro?
In acest caz si noi ar trebui sa cerem sa ne fie platit dreptul de autor deoarece siteul didactic. ro se foloseste de creatiile noastre exclusive fara sa fi incheiat un contract in prealabil si fara sa ne remunereze in vreun fel, iar datorita noua poate scoate bani frumosi din publicitate avand un trafic foarte mare. As dori sa imi raspunda si mie cineva competent si profesionist la toate aceste intrebari.
Multumesc.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

416 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN