Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Hardau, un guster in curs de naparlire:













Editurile platesc oameni din minister. A fost vandut invatamantul pe bani marunti, pentru interese marunte. Foarte multe lucruri din invatamant s-au dus naibii. Nu interesul copilului primeaza. Apoi, toata lumea doreste sa ia spatii de la invatamant, sa ia o curte scolara, sa ia carte scolara, cladiri, crese, orice.



Unii vor farmacii in locul creselor. Este un cancer care a continuat pana la mine si eu l-am frant cat am putut. Au vrut sa darame cladiri de zeci de miliarde de lei ca sa faca mall-uri. M-am opus, indiferent de la cine a venit cererea", a declarat, miercuri, agentiei Mediafax, Mihai Hardau, ministrul Educatiei.



Suvoiul de venin pe care ministrul l-a aruncat peste intregul sistem este cu atat mai otravitor, cu cat aceste declaratii au fost facute in spatele usilor inchise, dupa ce, la conferinta de presa de ieri, Mihai Hardau a povestit despre cat de cinstit si harnic a ramas dumnealui si cum nu l-a schimbat cu nimic puterea, cum a inflorit scoala romaneasca sub conducerea sa si cum o sa plece el din minister doar cu harta Clujului si cafetiera.



Parsivenia ministrului Hardau nu e intrecuta decat de inconstienta cu care se avanta in declaratii, despre pelagra ce a cuprins scoala romaneasca pe care a pastorit-o. Hardau spune despre olimpiadele scolare ca "sunt alterate in substanta lor", fiindca competitia nu este intre elevi, ci intre scoli, profesori, organizatii.



"S-au asezat cativa in frunte si de aici... o sursa de venituri pentru ei. Este mizerabila si situatia de la olimpiade", a adaugat Hardau.



Cea mai mare ipocrizie din tara asta este bacalaureatul dupa Hardau. "Cand ajunge copilul lui la bacalaureat, uita ca este ministru, seful politiei, procuror nu stiu unde. Plateste bani pentru acel protocol miraculos, care, de altfel, este o mita mascata pentru intreaga clasa. Este o practica nationala. Dupa care tot ei ma acuza pe mine ca nu veghez asupra situatiei", a precizat Hardau.



"Nu pot vorbi cate stiu, pentru ca nu am imunitate. Ma bucur ca plec, o spun cu toata sinceritatea. Cand am aflat ca plec, am baut o sticla de sampanie", a conchis ministrul, vituperand in stanga si in dreapta, de parca abia acum ar fi aflat ce se petrece in Educatie.



Este stupefiant ca ministrul Hardau spune ce spune, fara a-si da seama ca toate acestea, daca sunt adevarate, trebuiau spuse la timpul cuvenit si, mai ales, trebuiau curmate.



Ca sa nu mai vorbim ca si modul in care a inteles sa spuna una intregii prese si altceva Mediafaxului il recomanda pe Hardau tot ca pe un mare las, asa cum se dovedeste ca a fost, daca, stiind toate acestea, n-a facut nimic ca sa le curme. Asa ca bine face ca se intoarce la albinele lui pe care-i place sa le vada "cum asculta de regina si cum ii face treaba (?!) chiar si trantorii", cum spunea candid in conferinta oficiala de presa. melania.vergu@gandul.info, raul.florea@gandul.info

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: grigore_geta | 05.04.2007 21:09 | 820 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

15.04.2007 14:19 crynight1969

Uff! Bine c-a plecat. Treaba cu limuzina a pus capac la toate. Oricum nu stim ce va fi nici de acum inainte, dascalii sunt blazati ca nici un ministru nu are autoritatea necesara sa ia taurul de coarne. Toti vin si pleaca, de parca scaunul ministerial e WC. Singurul perdant ramane tot copilul, generatia de maine care ne va pedepsi ca nu i-am ajutat si educat la timp.

Ce-l mai tine pe copil la scoala??? Doar ALOCATIA!...Uneori si faptul ca mai au loc batai in subsolul scolii sau curtea elevilor "atent supravegheati de gardieni".

Cu bine, ca raul vine!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 38 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

347 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN