Jocuri educaţionale

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Întrecerea
Folosirea parantezelor în exerciţii
Matematica Clasa a III-a

Testoasa
Elemente intuitive de geometrie. Forme plane
Matematica Clasa a III-a

Simpozion și Concurs Național ”Green Generation” 24 Aprilie 2010 Liceul Pedagogic ”Spiru Haret”

Liceul Pedagogic ”Spiru Haret din Buzău, organizează în data de 24 Aprilie 2010,Simpozionul și Concursul național ”Generația Verde”, ediția a III, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la declararea zilei de 22 Aprilie,ca Zi Internațională a Pământului.

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Concursul se adresează elevilor din învățământul gimnazial și liceal, precum și cadrelor didactice care se pot înscrie la următoatrele secțiuni: I.Secţiuni cadre didactice: 1. Managementul deșeurilor(gestionarea corectă a deșeurilor urbane, industriale, agricole,etc) 2. Activități ecologice extracuriculare (lecţii, parteneriate şi proiecte de educaţie ecologică). II. Secţiuni elevi învăţământul gimnazial şi liceal: 1. Concurs-”Parada costumelor ecologice”: Green Design 2. Concurs-desen (poster, colage) : Un Pământ mai curat, un Pământ mai sănătos 3. Concurs –prezentări power-point: Info green Teme: a. resursele energetice regenerabile-resursele de bază ale viitorului b. istoria petului c. dezastre naturale (studiu de caz) Prezentarea se va axa pe un tip specific de catastrofă naturală (din grupa climatică, hidrologică,etc) ex: Katrina, inundații-România 2006,etc Deoarece în județul Buzau cadrele didactice sunt în protest de trei săptămâni de zile, am hotărât să extindem perioada de înscriere și trimitere a lucrărilor de pe 2 Aprilie până pe 12 Aprilie (înscriere și trimitere a lucrărilor). Înscrierile se vor face prin e-mail la adresa fs1620@yahoo.com, prin transmiterea formularului de înscriere ataşat şi a copiei scanate a chitanţei de achitare a taxei de participare. Pentru concursul destinat costumelor ecologice, în momentul înscrierii, se va primi un reply cu un număr de ordine, număr care se va trece pe mandatul poştal la locul de corespondenţă şi pe dosul fotografiei; Pentru descărcarea în format Word a fişierelor – Regulament de participare, fişă de înscriere, accesaţi sit-ul earthdaypedbz.blueserv.eu sau site-ul liceului: http://pedagogicbuzau.ro Regulamentul de participare, fișe de înscriere,persoane de contact găsiți în fișierul atașat. Vă invităm să fiți alături de noi ca împreună, să facem şi să fim o filă din istoria Zilei Pământului, să descoperim surse de energie despre care nici nu ştiam că există, să participăm în a construi o lume sănătoasă, curată şi diversă pentru generaţiile ce vor urma.

Învăţământ gimnazial | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: rosse_sill | 31.03.2010 16:38 | 1724 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Dintii sparti la copii

Educatie pentru sanatate

Tulburarea de opozitionism

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«NOIEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Magia toamnei

Propus de: 77adn

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

559 voturi | 32 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati