Jocuri educaţionale

Dale
Forme geometrice în plan
Matematica Clasa a VI-a

Una din trei
Apele curgătoare şi vegetaţia României
Geografie Clasa a IV-a

Duel geometrie
Liniile importante în triunghi
Matematica Clasa a VI-a

Festivalul de spoturi video

A început înscrierea la Festivalul de spoturi video "Codiţoaia". Aşteptăm cu drag să ne confirmaţi participarea.Concursul cuprinde două secţiuni: I. Realizarea unui spot video (moment publicitar) având ca reper următoarele cuvinte : pat; lapte; ruj; umbrelă; şampon, scobitori, telefon, mătură, fixativ, şosete. Se va alege un singur reper din cele enumerate. II. realizarea unui spot care să promoveze obiceiurile şi tradiţiile româneşti în afara ţării; Participanţii se pot înscrie la ambele secţiuni sau doar la una singura. Elevii pot concura individual sau pe grupe formate din 4-5 elevi.

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Promotorul proiectului: Grup Şcolar Sanitar “Antim Ivireanul”, Râmnicu-Vâlcea, jud. Vâlcea Descrierea proiectului: Concursul se adresează elevilor din ciclul liceal capabili să dea naştere unor creţii originale care să se înscrie în tema propusă. Scopul concursului este acela de a stimula creativitatea artistică în domeniul audiovizual şi de a descoperi elevii cu aptitudini deosebite. Grup ţintă: elevii din ciclul liceal Premii: Secţiunea I  Marele Premiu CODIŢOAIA;  Premiu pentru cel mai bun scenariu;  Premiu pentru cel mai original spot video;  Premiu pentru cel mai haios spot video. Secţiunea II  Marele Premiu CODIŢOAIA;  Premiu pentru cel mai bun scenariu;  Premiu pentru cea mai bună imagine;  Premiu pentru cel mai original spot video; Toţi elevii participanţi, precum şi cadrele didactice coordonatoare, vor primi diplomă de participare. Etapele concursului: a. 17 noiembrie – ianuarie – popularizarea concursului; b. februarie – martie - înscrierea participanţilor c. aprilie – 9 mai - trimiterea lucrărilor d. 16 mai - deschiderea festivalului, jurizarea şi premierea participanţilor Confirmarea participării se va face conform programului la adresa de e-mail: antonelapredescu@yahoo.com sau prin telefon la 0730075492. Lucrările vor fi trimise prin poştă până la data de 9 mai 2009 (împreună cu fişa de înscriere anexată) la adresa: Grup Şcolar Sanitar “Antim Ivireanul”, cu menţiunea pentru FESTIVALUL DE SPOTURI VIDEO “CODIŢOAIA”, str. Republicii, nr. 19, Râmnicu-Vâlcea, jud. Vâlcea. Condiţii participare: a. Concursul se adresează elevilor din ciclul liceal; b. Scenariul spotului trebuie să se înscrie în tema propusă; c. Spotul video nu poate conţine imagini în care marca sau produsele semnificative ale unui producător pot fi identificate de către public. d. Este obligatoriu ca realizatorii spotului video să fie din rândul elevilor instituţiei şcolare participante; e. Sunt strict interzise: folosirea unui limbaj obscen, elementelor pornografice, însemnele rasiste sau altele care atentează la integritatea elevilor ; f. Spotul video nu trebuie să afecteze imaginea şcolii în general ; g. Durata spotului video va fi de 30 secunde; h. Claritatea audio-video corespunzătoare unei vizionări; i. Aceeaşi instituţie poate participa cu mai multe producţii, însă un elev /o echipă de elevi poate realiza doar un singur spot video; j. Lucrările nu se restituie Încălcarea acestor condiţii duce la descalificarea concurentului. Detalii tehnice Spotul video poate fi editat cu Windows Movie Maker din Windows XP. Pentru a va încadra în limita maximă de încărcare de 700Mb puteţi salva filmuleţul la rezoluţii mai mici de ex 352x288. Recomandat Codec Divx Păstraţi originalul la rezoluţia iniţială pentru vizionarea ulterioară. Extensii permise pentru upload : .avi, .mpg,.mov, .wmv. Prin urmare spotul video poate fi editat si arhivat cu orice program care se poate salva în aceste extensii, în limita a 700 Mb. Recomandat Codec Divx.

Învăţământ liceal | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: antonelutza | 19.03.2009 22:08 | 1224 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Managementul clasei de elevi

Comunicarea cu cadrele didactice
Note mici la scoala
Violenta la scoala

Dintii sparti la copii

Educatie pentru sanatate

Tulburarea de opozitionism

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

24.03.2009 21:53 adriana1964

As dori sa stiu daca se plateste taxa? Ne pasioneaza acest tip de concursuri.

0 0

24.03.2009 22:30 antonelutza - Autor

Nu se percepe niciun fel de taxă la acest concurs. Vă aşteptăm cu drag!

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 22 evenimente

«DECEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Salvati planeta Pamant !

Propus de: Ela123

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

1028 voturi | 44 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati