Jocuri educaţionale

Liliacul somnoros
Ordinea operaţiilor
Matematica Clasa a III-a

Baloane
Adunări şi scăderi fără trecere peste ordin
Matematica Clasa a II-a

Duelul primăverii
Probleme care se rezolvă prin 1-2 operaţii
Matematica Clasa a II-a

Cariera mea viitoare

Liceul Teoretic "Gheorghe Murgoci" Macin, Macin, Tulcea
Clasa a 11-a

Tip de activitate: culturale, tehnico-ştiinţifice

Activitatea a avut ca principal scop orientarea socio-profesională a elevilor clasei a XI-a B, profil stiințe ale naturii. Elevii și-au dorit să viziteze mai multe universități din București în vederea luării privind viitoarea carieră. În acest sens au contactat și au obținut acordul urmăroarelor instituții: Universitatea Politehnica București-c Facultatea Automatică și de calculatoare, Facultatea Energetica, Facultatea de Inginerie în limbi Străine, Universitatea de Medicină și Farmacie „ Carol Davila”, Academia de Poliție„Alexandru Ioan Cuza”-Facultatea de Pompieri și Academia Tehnică Militară.În cadrul acestor vizite, elevii au avut întâlniri cu profesori, le-au fost prezentate diverse ateliere și laboratoare iar ei au putut adresa întrebări privind planul de școlarizare, condiții de admitere, condiții de cazare.
De asemenea elevii au avut ocazia să viziteze mai multe instituții de cultură din capitală precum: Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Grădina Botanică București, Muzeul Național Cotroceni dar au și participat la minunate manifestări culturale precum: spectacolul de operă „Madame Butterfly” de la Opera Națională Română, Festivalul Etnorama organizat în Parcul Regele Mihai I( Parcul Herăstrău) și Festivalul Internațional al Statuilor Vivante organizat in grădina Casei Filipescu-Cesianu.

Propus de: Ionelaalbu | 21.08.2018 11:55

0 comentarii

428 vizualizări

Galerie foto


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«NOIEMBRIE 2019»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Magia toamnei

Propus de: 77adn

Sondajul zilei

Părinții se plâng că elevii au prea multe materii și ore. Conform noului plan-cadru, elevii claselor a VII-a și a VIII-a au 31-34 ore pe săptămână. Elevilor le-au fost introduse materii noi dar, și unele discipline din vechiul plan-cadru sunt considerate inutile de către părinți. Ce discipline, în opinia dumneavoastră, ar trebui eliminate?

456 voturi | 28 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: teoiordachioaie Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

A fost imbunatatit modul de vizualizare a documentelor. Acum puteti sa le vizualizati, apoi le descarcati