Pagina mea - tampeitatiana

Tatiana Grigorenco-Tampei - profesor Informatica si TIC

Învăţământ gimnazial - Altă instituţie

Comrat, Găgăuzia, Republica Moldova

 

• Despre mine *

Născută la data de 5ianuarie 1993 în satul Sadîc, raionul Cantemir.
Am finisat gimnaziul ,,N.Sulac" în 2009.
În septembrie 2009 am fost admisă la Colegiul Industrial-Pedagogic din or.Cahul, patru ani mai tîrziu am finisat cu brio, obținîndu-mi diploma de tehnician programator.
În 2013 am fost admisă la Universitatea de Stat ,,Ion Creangă" din Chișinău, facultatea Pedagogie, specialitatea Pedagogia Învățămîntului Primar, cu frecvență redusă.
În noiembrie 2013 am fost angajată în calitate de secretar în Liceul Teoretic ,,M.Eminescu" din or. Comrat, Găgăuzia. După cîteva luni de secretariat, în ianuarie și pînă în prezent sunt învățătoare la clasele primare în același liceu.
Pe 18.08.2014 am fost transferată în calitate de profesor de Informatică în gimnaziul Nicolae Susal din s.Sadîc , r-nul Cantemir. Republica Moldova în care am activat cu mult intuziasm și deosebită plăcere până la data de 23.07.2018. La data de 24.07.2018 am fos angajată în calitate de Translator la Judecătoria orașului Cahul tot Republica Moldova, o lună mai târziu mi-sa oferit ocazia să pot lucra educator la grădinița fiului meu- Creșa-Gradiniț Nr.1 or.Cahul, e o mare fericire să pot fi mai mult timp cu el, activez în prezent aici.

• Interese educaţionale

• Hobby-uri

Biblia.Crearea materialelor informaționale și multimedia pentru stimularea predării-învățării, în ajutor cadrelor didactice,DIY, handmade.

• Realizări în carieră *

Datorită bunului Dumnezeu și sustinerea părinților am reușit sa fiu specializată în Informatică și TIC, să obțin specialitatea de tehnician programator, studenta la Universitatea de Stat Ion Creangă din Chișinău, la facultatea Pedagogiea Învățămîntului Primar.


Comentarii (2)

1 0

14.03.2017 00:26 ellenapop

Bună seara. Mă numesc Elena P și doresc să vă propun participarea la un concurs ecologic interjudețean. Dacă vă interesează vă rog să mă contactați la adresa pamantsufletsiculoare@yahoo.com
https://educatiafnonf.wordpress.com/2017/03/12/10468/

1 0

28.03.2017 15:21 tampeitatiana - Autor

Da mă interesează, ați putea să îmi dați detalii?
scriețimi la adresa: ms.tampei@mail.ru

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.