Pagina mea - mihavera

Mihaela Veronica Niculete - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Nr.4 "Al.Stefulescu" Targu Jiu

Targu Jiu, Gorj, Romania

http://iteach.ro/profesor/mihaela.niculete

 

• Despre mine *

Sunt o persoană ambițioasă, dar perseverentă doar în ceea ce iubesc cu adevărat să fac, spontană, iubitoare și extrem de înțelegătoare, chiar dacă nu întotdeauna las să se vadă acest lucru.
Lucrez ca învățătoare din anul 1993, după absolvirea Școlii Normale "Ștefan Velovan" Craiova. Am obținut gradul didactic I în anul 2005. Am absolvit Facultatea de Sociologie-Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret București, specializarea – Psihologie în anul 2010.
Elevii apreciază stilul meu de predare, deoarece am îmbinat mereu tradiționalul și modernul, având abilități de utilizare a calculatorului. Părinții apreciază acest stil de predare, dar și modul meu de relaționare foarte deschis și jovial.
Colegii mă apreciază pentru verticalitate și sinceritate, pentru curajul de a-mi asuma ceea ce spun și fac, pentru spiritul de echipă și deschiderea spre colaborare, pentru veselia și pozitivismul meu.

• Interese educaţionale

Sunt deschisă mereu la noutate, interesată de învățământul alternativ: Step by Step, Montessori, schimburi de experiență prin proiecte de cooperare europeană.
Îmi doresc să mă fac înțeleasă de către toți elevii mei, pentru a obține rezultate bune și foarte bune cu întreaga clasă, să valorific potențialul fiecărui elev în funcție de nevoile și abilitățile fiecăruia.

• Hobby-uri

- călătoriile;
- muzica;
-internetul și calculatorul.

• Realizări în carieră *

Am participat la diverse cursuri de formare profesională, am coordonat proiectul european Comenius “Four seasons – one Europe”- 2004-2007 şi am fost membru în echipa de implementare a numeroase proiecte europene. Am contribuit la obținerea Certificatului “Școală Europeană” în 2011 și 2014.
Am publicat de-a rândul anilor numeroase materiale didactice: pe site-ul didactic.ro, în publicații de specialitate, în revista școlii, în volume de studii de specialitate și comunicări științifice în cadrul diverselor simpozioane la care am participat.
Elevii mei au obținut numeroase premii la concursurile la care au participat: Evaluare în educație, Comper, Gazeta Matematică-Junior, Comunicare. Ortografie, Micul Matematician, Fii inteligent!, Micii exploratori, Cangurașul matematician, Cangurașul Explorator, etc., precum și la concursuri cultural-artistice și sportive.


Comentarii (1)

0 0

28.02.2016 10:25 mihavera - Autor

Adresa de email ce se afiseaza nu mai functioneaza, dar avand contul pe ea, apare. Adresa actuala este mihaela_niculete@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.