PLANIFICARE ANUALĂ SORTIMENTE DE PREPARATE ȘI BĂUTURI CLASA A X
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ ETICĂ ȘI COMUNICARE CLASA A X
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ PRACTICĂ CALITATEA IN TURISM SI ALIMENTATIE CLASA A IX
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ CONTABILITATE GENERALĂ CLS A XI A
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 11-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ CALITATEA IN TURISM SI ALIMENTATIE CLASA A IX
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ BAZELE CONTABILITĂȚII CLASA A IX
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
CLASA a IX a Modulul: I Bazele contabilitatii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
Clasa: A XII a– B DIETA ÎN BOLILE DE METABOLISM.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
REALIZAREA PREPARATELOR CULINARE RECOMANDATE ÎN CELE MAI FRECVENTE BOLI DE METABOLISM.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 12-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PREPARATE CULINARE. Clasa A XI a– B Dulciuri de bucătărie – pe bază de făinoase, ou și lapte.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
Clasa A IX a– A CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE MARCAREA ȘI ETICHETAREA PRODUSELOR ALIMENTARE.
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 9-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
PLANIFICARE ANUALĂ – CONSILIERE ŞI ORIENTARE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 10-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
REALIZAREA PREPARATELOR RECOMANDATE ÎN DIFERITE DIETE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 12-a;
aliana_bvro | Şcoala Profesională Specială Codlea
0 comentarii
Pagina 1 din 1