Pagina mea - ionelrascanu

Ionel Rascanu - invatator

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Grivita

Grivita, Vaslui, Romania

 

• Despre mine *

Mai intai, trebuie sa-mi cer scuze pentru eroarea facuta: Sunt invatator titular la Scoala gimnaziala,,Stroe Belloescu"Grivita si nu la Scoala cu clasele I-VIII, nr. 2 Barlad. Am comis aceasta eroare, din motive tehnice, nestapanind bine tehnologia moderna, pe cand mi-am editat profilul pe ,,Didactic.ro".
Sunt absolvent al Liceului Pedagogic,,Al. Vlahuta"Barlad, promotia 1974.
- Experienta la catedra: 38 de ani. Gradul didactic: I.
- As putea caracteriza stilul meu de predare prin: apropiat de elevi, centrat pe angajarea elevului, metodic, sistematic, organizat, permisiv, concesiv, democratic, echilibrat, agreabil, flexibil.
- Elevii si parintii ma apreciaza pentru punctualitate, seriozitate, constiinciozitate, stilul de predare, pregatire suplimentara cu elevii, in week-end, apropiere fata de elevi. Nu stiu daca si colegii ma apreciaza sau nu. Chiar am sa-i intreb.

• Interese educaţionale

- Coordonator a trei proiecte educationale, elaborate In anul scolar 2012-2013 si aprobate de I.S.J. Vaslui:
1. ,,Un mediu curat, pentru un corp sanatos";
2. ,,Sa invatam iubirea lui Hristos!";
3. ,,Impreuna, impotriva violentei!"
- Coordonator al unui proiect educational local - ,,Suntem copiii Europei"

• Hobby-uri

Folclorul, muzica populara, calculatorul

• Realizări în carieră *

- Lucrari publicate:
- Carti, cu I.S.B.N.: ,,Iarna, in vers si cantec de copil", ,,Primavara, in vers si cantec de copil".
- Lucrari la diferite simpozioane: ,,Metode si procedee de optimizare a evaluarii, in invatamantul primar", ,,Valentele educative ale activitatilor extrascolare", ,,Muzica naturii", ,,Folclorul muzical grivitean si ia din lada cu zestre".
- Studii de specialitate, in revista educationala cu I.S.S.N., ,,Orizont didactic": ,,Analiza si interpretarea rezultatelor evaluarii in invatamantul primar", ,,Impactul pozitiv al metodelor activ-participative asupra dezvoltarii personalitatii elevilor", ,,Lectura elevilor, intre traditional si modern", ,,Impactul activitatilor extracurriculare asupra dezvoltarii personalitatii elevilor".
- Coordonator al revistei scolare, cu I.S.S.N., ,,De pe meleaguri grivitene".
- Auxiliare didactice: ,,Proiectele anotimpurilor", ,,Protejarea mediului inconjurator", ,,Educatie pentru drepturile copilului", ,,Simbolurile statului roman".
- Am obtinut rezultate bune si foarte bune la multe concursuri scolare, dar prefer sa prezint doar doua: Premiul al II-lea, la faza nationala a concursului,,Comunicare ortografie"- 2013-(Borcea Miruna Elena) si Premiul de excelenta, cu medalie, la concursul,,Banca micului matematician"- 2013-(Mustata Antonio Gabriel).


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.