Pagina mea - ioara

Mariana Vizitiu - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala "Ion Petrovici" Tecuci

Tecuci, Galati, Romania

 

• Despre mine *

Dacă ar fi să o iau de la capăt, deja am decis: învățător. Fac parte din prima generație care a obținut gradul I la 30 de ani. În ziua când voi uita să râd, să mă joc, să povestesc cu haz ce mi se întâmplă, vă rog să mă pensionați! M-a dus tata de mânuță la Școala nr 4, acum, ”Ion Petrovici”, la vârsta de șase ani. A uitat să mă mai ia acasă. Am rămas acolo pe viață. Acum l-am rugat să fie bine, să trăiască și când mă voi pensiona să mă ducă înapoi acasă!

• Interese educaţionale

Cunoasterea si Evaluarea Propriei Persoane.

• Hobby-uri

TIC
croitoria la nivel de performanță

• Realizări în carieră *

Director, responsabil cerc pedagogic, profesor înv.primar.
Membru în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional
Certificat de absolvire-formare profesională Mentor, comunicare interactivă, îndrumarea observării de către studentul practicant a procesului de predare învăţare, organizarea activităţii de practică
Peste 100 de materiale publicate pe ”didactic.ro”
“Şcoala gălăţeană”, articolul „Raport narativ final al programului Şcoala Părinţilor din proiectul naţional: “Toţi la grădiniţă, toţi în clasa I”- scoală după şcoală şi şcoala părinţilor
”Mărţişor, tradiţie şi artă”, ISSN: 2067-8363 şi publicarea materialelor:
-studiu „Simbolismul mărţişoarelor tradiţionale”
-poezia creaţIe personală „Descântec de florăreasă”
Trepte în mileniul III”-editorial-revista şcolii în colaborare cu Asociaţia Transilvană pentru Literatură Română şi Cultura poporului Român / ASTRA-Fondată la 1861/ Despărţimântul „ASTRA PIROBORIDAVA”, Tecuci, Articol-“Propunere de structură privind rapoartele de bună practică”
Membru în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional
Membru activ în programul PHARE- „Acces la educaţie pentru grupuri dezavantajate”, finanţat UE şi Guvernul României
„A DOUA ŞANSĂ”-


Comentarii (4)

0 0

29.06.2013 19:17 floricaplosca

Felicitări pentru tot ce ne-aţi oferit pe didactic.ro de-a lungul anilor! Vă doresc multă sănătate şi o vacanţă minunată!

0 0

02.08.2013 20:33 ionelrascanu Acest comentariu a fost moderat de ionelrascanu

Va felicit pentru materialele publicate in sprijinul nostru, mai ales a celor mai in varsta! Eu sunt un invatator din Barlad, la 60 de ani si 38 de ani vechime in inv. si ma descurc mai greu cu tehnologia moderna. Incerc sa tin pasul. Nultumim pentru tot ce ati facut pentru noi si multa, multa sanatate! Mi-as permite sa va mai intreb si eu cate ceva, dar nu stiu cum sa procedez.

0 0

14.01.2014 15:12 duras68

Superb ,, eseul,, din Despre mine !!!! Felicitări !!!!

0 0

21.08.2014 16:51 ioara - Autor

Doamna monikca, păcat că nu ați înțeles mesajul și ați desprins doar o parte din comentariul meu. Susțin în continuare că pentru copiii cu CES guvernul doar se preface că se îngrijește. S-au desființat multe dintre școlile speciale și sub umbrela ”integrării”, îi lasă pe acești copii, fără psiholog, fără însoțitor, fără norma de hrană și rechizite acordată prin lege, în școlile de masă. Dacă v-ați fi interesat puțin, copiii cu CES din localitatea unde predați dvs, și de care școala dvs. s-a debarasat, sunt înscriși la școala unde lucrez eu. Fiecare coleg are în colectivul său un elev cu CES. Și după cum vedeți, doar locuim în același oraș,
suntem bine, mergem mai departe, ajutăm cât putem și nu ne deranjează că în permanență suntem secondați de un psiholog sau însoțitor. Mesajul meu milita pentru existența auxiliarelor la clasă, și pentru elevi, și pentru copilul , nepotul meu. Și pe mine nu m-ați plâns, când, având colective de elevi cu posibilități materiale la limita sărăciei, am stat nopți întregi să fac fișe, caiete de vacanță, mulaje. Nu mai fac. De acum le voi folosi pe cele publicate de dvs. Doar să-mi spuneți de unde să le iau!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.