Pagina mea - gabriela_19652002

Gabriela-Carmen Țărnă - profesor

Învăţământ primar - Sc.I-VIII,,Grigore Moisil"', Navodari

Constanta, Constanta, Romania

 

• Despre mine *

Prietenii ma pot descrie mult mai bine decat as face-o eu dar voi rezuma la: sunt o fire spontana, adaptabila, vesela, ingaduitoare si folosesc foarte mult stilul de lucru sub forma activitatilor ludice. Inca de acum doi ani folosesc laptopul la clasa si videoproiectorul spre bucuria si incantarea elevilor, a parintilor si, fireste, spre marea mea multumire.

• Interese educaţionale

Imi doresc sa reusesc dezvoltarea cat mai multor abilitati de viata la elevii clasei mele. Consider ca teoria nu reprezinta prea mult daca nu are si o latura aplicabila.

• Hobby-uri

Iubesc natura sub toate aspectele ei...Ingrijesc doua pisici, multe ghivece cu plante ornamentale, mi-am izolat si decorat casuta singura, practic voluntariatul, iubesc familia, oamenii....Ma bucur ca exist si pot contribui cat de putin la bucuria celor din jur.

• Realizări în carieră *

O mare realizare consider ca este activitatea mea de formator in pregatirea unor colegi directori si inspectori, indrumarea unui grup de elevi in cadrul cercului de creatie ,,Universul magic,, . Ma bucur de faptul ca lucrari precum ,,Deontologia profesionala,, si ,,Scoala dupa scoala,, realizate si postate de mine au fost descarcate de un numar de ori impresionant si inchei cu multumirea ca de curand am fost acceptata si in grupa expertilor nationali, iar colegii mi-au dat ,,unda verde,, pentru concursul destinat obtinerii ,,gradatiei de merit,,. Multumesc tuturor celor care prin sprijinul moral mi-au usurat ascensiunea spre treapta la care ma aflu acum.


Comentarii (3)

0 0

19.10.2015 15:15 cristinamana

Planificarile calendaristice ptr. cls. a IV-a sunt minutios redactate. Ne-au fost de un real ajutor.Felicitari!Speram sa postati si unitatile de invatare aferente.Succes in noul an scolar!

0 0

18.03.2016 21:33 gabriela_19652002 - Autor

Mulțumesc pentru aprecieri. Vă doresc tot ce-mi doresc!
Gabriela Carmen Țărnă

0 0

24.10.2015 14:04 aurorac

Multumim pentru materialele postate.Mult succes in continuare!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.