Pagina mea - cdiasimi

Nichita Diana Simona - profesor Religie

Învăţământ gimnazial - Scoala Gimnaziala "Dimitrie Cantemir" Oradea

Oradea, Bihor, Romania

 

• Despre mine *

Am abolvit Facultatea de Teologie a Universitatii din Oradea, specializarea Teologie ortodoxa-Litere. Experienta mea didactica este de 21 ani; am profesat cu jumatate de norma inca din anul III de studentie. La inceput am predat romana, apoi m-am titularizat pe religie. Masterul in Management educational l-am obtinut in 2004, apoi gradul didactic I in 2007. In procesul instructiv-educativ imbin clasicul cu modernul, ori de cate ori imi permite tema studiata folosesc interdisciplinaritatea si transdisciplinaritatea. Incerc sa nu fiu "plictisitoare" la ore, sa elimin stresul la evaluare prin folosirea unor metode moderne de evaluare.

• Interese educaţionale

Ma intereseaza formarea continua pentru a fi informata si formata, pentru a fi pregatita pentru neprevazut. La cursurile de formare la care particip de obicei sunt un outsider, datorita disciplinei pe care o predau.
Ma intereseaza in mod deosebit si ocupatia de formator ... imi permite sa socializez cu multi colegi de la disciplina predata de mine, dar si de la alte discipline.

• Hobby-uri

calatoriile, lectura,muzica, limbile straine

• Realizări în carieră *

Am lucrari publicate in domeniul cercetarii, in ghiduri de specialitate. Premii la concursuri nationale in domeniul specialitatii mele. Consider ca cea mai mare realizare a mea sunt generatiile de elevi care "mi-au trecut prin mana". Rezultatele se vad in timp, sunt oameni deosebiti care stiu sa se comporte civilizat si care, sper si cred, ca se mai gandesc si la mine ca la un om, ca la un mentor de la care au avut ceva de invatat.


Comentarii (8)

1 0

20.09.2013 20:10 gabrielar

FELICITARI doamna profesoara!!! Se vede si se simte toata daruirea de care dati dovada fata de elevi. Succes pe mai departe si multumiri pentru materialele dumneavoastra pe care,cu generozitate, le postati in sprijinul colegilor.Doamne ajuta!

0 0

20.09.2013 20:58 cdiasimi - Autor

Multumesc pentru apreciere Doamne ajuta!

0 0

04.09.2014 07:14 laviniapopisteanu

Buna ziua! Am vazut ca ati publicat o stire despre granturi pentru scoli. Stiti cumva de unde am putea obtine mai multe informatii? Multumesc!
Un an scolar plin de satisfactii va doresc!

0 0

02.06.2015 18:55 protos87

Bună ziua! Aveți cumva un proiect de lectie pentru clasa a VI-a, Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir + power point? Am nevoie pentru o inspectie de titularizare. Vă rămân recunoscător! if.grecu@yahoo.co.uk

0 0

20.10.2015 21:14 iulianasal

Bună seara,
Am descărcat planificările pentru clasele primare și vreau să vă mulțumesc pentru ele; deși am făcut mici modificări, ele sunt în primul rând munca dvs. Mi-au fost de mare ajutor!
Cu respect,
Iuliana Sălăvăstru

0 0

18.03.2016 19:29 cdiasimi - Autor

Ma bucura faptul ca le-ati ales ca model. Am publicat si pentru semestrul al II - lea. Numai bine, Diana Nichita

0 0

13.11.2020 01:09 GeorgetaDobreComanescu

VA MULTUMESC FRUMOS ,OM CU SUFLET .SUCCES

0 0

02.11.2023 20:11 daninablu

Buna seara! Ati putea ,va rog , sa ma ajutati cu planificarea calendaristica si pe unitati la religie pt clasa pregatitoare?

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.