Pagina mea - aplesca

ANA PLESCA - profesor

Învăţământ primar - Scoala Gimnaziala Ion Creanga

Ion Creanga, Neamt, Romania

 

• Despre mine *

36 ani vechime neîntreruptă în învăţământ, gradul didactic I; adopt, în general, un stil democratic în relaţia cu elevii. Sunt deschisă şi receptivă la toate noutăţile şi schimbările care intervin în organizarea procesului instructiv-educativ. În descursul carierei didactice m-am bucurat de multe aprecieri din partea elevilor, părinţilor şi colegilor de catedră pentru modul meu de lucru, pentru colaborare, pentru tactul pedagogic de care dispun. Dacă s-a ivit o mică problemă, am rezolvat totul cu calm şi înţelegere.

• Interese educaţionale

Finalitatea educaţională este pregătirea elevilor pentru traseul pe care îl urmează fiecare, în parte, pentru a intra în viaţă cu competenţe de care să dispună în orice împrejurare.

• Hobby-uri

Comunicarea;
Muzica;
Dansul;
Calculatorul.

• Realizări în carieră *

Am avut serii de elevi, dintre care 2/3 din elevii acelor clase au ajuns să urmeze cursuri universitare, dar au fost şi elevi care s-au limitat numai la cursurile gimnaziale, profesionale ori liceale. Ceea ce este important este faptul că toţi elevii pe care i-am îndrumat pe drumul vieţii mă respectă, mă apreciază. Pe mulţi dintre elevii de la începutul carierei mele didactice nu-i mai cunosc, dar ei da!!!


Comentarii (5)

1 0

15.03.2015 13:03 bunina

Felicitări şi multe urări de bine.

1 0

29.03.2015 14:36 cristina_badea67

Felicitari pentru activitatile deosebite! Am recunoscut fotografiile de la parteneriatul "Porti si suflete deschise".
Cu deosebita pretuire, Cristina Badea

1 0

30.03.2015 19:47 aplesca - Autor

MULTUMESC TARE MULT!
VA PUP SI VA DORESC NUMAI BINE!

1 0

10.04.2015 09:56 teoiordachioaie

FELICITĂRI!!! AN DE AN DOAMNA PLEŞCA, CU DĂRUIRE ŞI PASIUNE, COORDONEAZĂ ACESTE COLECTIVE DE ELEVI. ACTIVITĂŢI MINUNATE DIN CARE ELEVII CULEG ŞI ÎŞI CULTIVĂ DRAGOSTEA PENTRU FRUMOS.....

1 0

11.04.2015 22:29 aplesca - Autor

MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU APRECIERI! VA DORESC NUMAI BINE SI SARBATORI FRUMOASE!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.