Pagina mea - MonaMoldoveanu

Mona Moldoveanu - profesor Limbi moderne

Învăţământ liceal - Grupul Scolar "Dumitru Dumitrescu" Buftea

Buftea, Ilfov, Romania

 

• Despre mine *

Sunt profesor de limba engleză la Liceul Tehnologic ”Dumitru Dumitrescu” Buftea și am o experiență de peste 20 de ani în educația copiilor și adolescenților. Din feedback-ul majorității elevilor și părinților reiese că sunt un profesor apreciat pentru metodele moderne pe care le folosesc în mod frecvent în activitatea mea, dar și pentru empatia de care dau dovadă. Totuși, nimeni nu e perfect, așa că unele recomandări au sugerat că nu ar strica să lucrez ceva mai mult la exigență.

• Interese educaţionale

Sunt interesată de consilierea vocațională și cea pentru dezvoltare personală, ceea ce m-a determinat să obțin calificări în ambele domenii. Fiind formator, am susținut deja o serie de ateliere în aceste domenii.

• Hobby-uri

Am multe hobby-uri, dar cel mai mult îmi place să citesc și să scriu.

• Realizări în carieră *

De-a lungul anilor, prioritatea mea a fost să ajut cu adevărat elevii. Drept urmare, am realizat o multitudine de demersuri în acest sens, de la proiecte de atragere a unor voluntari americani, pentru a preda copiilor câțiva ani (prin intermediul programului Peace Corps America), obținere de graturi de la Ambasada Americii la Budapesta, pentru a duce elevii în tabere internaționale pe tematica toleranței, organizarea de tabere de dezvoltare personală, proiecte eTwinning distinse cu certificat național și european de calitate, până la publicarea a diferite articole în reviste de specialitate, realizarea de auxiliare care să ajute elevii cu nevoi și participarea la olimpiade și concursuri, unde elevii și-au demonstrat mereu abilitățile prin premiile și mențiunile obținute.


Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.