Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

doc Portofoliu pentru evaluarea DeCeE

31 octombrie 2008, 11:46

0 stele | 0 review-uri

Nu-i fenomenal,dar e o buna compilatie de materiale.Sper sa va fie de folos.Bafta!

avizat
7 materiale
4 au spus Mulţumesc.
6 comentarii
590 descărcări

Review-uri (0)

0 stele Adăugaţi un review

Nu există niciun review

Comentarii (6)

0 0

02.11.2008 01:26 terra7

multumesc mult!

0 0

02.11.2008 23:25 profudegeo

SA FIE PRIMIT!!!

0 0

01.04.2009 22:47 butzulescu

era corect sa mentionati faptul ca aceasta "compilatie nu prea buna"!!! v-a fost livrata exact asa cum ati postat-o. Si ar fi fost de bun simt sa mentionati si mentorul care a vrut sa va ajute si v-a oferit-o ca model : dl. prof. Ipate Emil. Pentru ca am verificat-o : este neschimbata. Multumesc colegilor din Iasi pentru material. Se pare ca nu va deosebiti deloc de generatia pe care o instruiti : copy paste. Mult succes in continuare, insa cu materiale originale.

0 0

02.04.2009 22:52 avizat - Autor

Pentru domnul Butulescu.
1. Intr-adevar materialul majoritar apartine celor din Iasi,probabil domnului Ipate,insa testul este al meu,iar referatul despre evaluare este preluat din alta sursa.
2. DeCeE s-a dovedit pana la urma doar o alta modalitate prin care niste ,,alesi'' au fost bine platiti pentru o munca inutila,iar eu ma comport pe masura modelului futil promovat de ministerul incompetentilor,adica MECT sau MECI. Am incercat sa ofer ceva gata facut pentru colegii care sunt obositi de lipsa de orizont din sistem.
3. Sunt din generatia copy paste,recunosc,dar e o adaptatare la volumul imens de informatie cu care suntem bombardati zilnic. Momentan sunt cel mai tanar profesor cu gradul I(exceptand doctoranzii)din judetul Iasi si nu cred ca putem sa ne comparam la volum de informatii si cunostinte.
4. Dumneavoastra cand propuneti un material,original sau nu?Pentru ca scopul netului,daca nu stiti inca,este libera circulatie a informatiei.
5. Sa auzim numai de bine!

0 0

03.04.2009 11:49 butzulescu

Pentru a nu lungi inutil aceasta discutie in contradictoriu trebuie sa va anunt ca m-am adresat webmasterului in legatura cu plagiatul dvs.1. Materialul nu este o lucrare colectiva a 'celor din Iasi', ci in mare parte a unei persoane pe care am mentionat-o deja:prof. Ipate; e imbucurator ca la o perfectionare creditata ati binevoit sa va dati silinta macar pentru testul de care vorbiti;2. Sunt multe probleme in sistemul de invatamant, insa ati ales sa faceti parte din el, iar evaluarea DeCeE era pentru profesori ca dvs, plagiatori care nu se omoara cu despicat firul in patru cind vine vorba de analiza unui test, din moment ce referatul legat de evaluare l-ati copiat (subliniez); ceea ce nu e un lucru rau, sa inveti de la altii, insa e necesar sa mentionezi de la cine "te inspiri". Cit despre alesii care au fost bine platiti nu aveti nici cea mai mica idee care a fost cuantumul platii si cit s-a muncit, dar cu oameni ca dvs. s-a ajuns aici: ati vrut sa fiti platit la corectura a 2a din moment ce v-ati inscris la perfectionare si tocmai ministerul incompetentilor va va plati pentru asta, asa ca v-ati bagat singur capul sub evanghelie cind v-ati inscris. Va felicit inca o data pentru intentia de a oferi colegilor ceva gata facut, insa data viitoare cind va mai anima asemenea idei bonome, mentionati SURSA!3. faptul ca sunteti cel ami tinar profesor cu gradul 1 (cu exceptia doctorilor, nu doctoranzilor, care mai trebuie sa dea si echivalarea pt. gradul 1) nu va aduce nici un elogiu, daca s-a ajuns chiar si (in) ultimul grad profesional sa FURE, iar d.p.d.v. al volumului de informatii nici nu va contrazic, dar nici nu va dau dreptate. Poate elevii dvs. olimpici national vor sustine aceasta idee, fiindca, nu-i asa, suntem ceea ce educabilii nostri sunt.4. Sunt un boboc in ale didactic.ro insa ma voi stradui sa postez doar materiale proprii...originale sau nu.5. Sa auzim si sa intelegem ... mai bine. Mult succes!

0 0

03.04.2009 22:15 avizat - Autor

Nu era vorba de a ne demonstra calitatile sau valoarea,dar nu cunoasteti toata problematica.In fine, imi recunosc multe din greseli,inclusiv cele subliniate de dumneavoastra (plagiatul,in primul rand,dar chiar nu stiam sursele,pentru ca mi le-a trimis o colega din Iasi),dar ce am postat a fost pentru a usura munca propriilor nostri colegi din tara,nu pentru a ma arata cat de deosebit sunt(pentru asta am alte argumente).Era vorba de cei care au fost formatori de curs(nu de corectori mici ca mine),inclusiv domnul Ipate (o persoana deosebita si un profesor extraordinar,care mi-a fost candva si indrumator de practica pedagogica),dar ganditi-va si la numarul de formatori de la celelalte doua materii(plus cele pentru bac,care vor urma).Sunt foarte putini profesori mentori alesi pe criterii de competenta,primeaza ,,pilele'' si nepotismul,iar din pacate, unii dintre colegii nostri si-au facut o sursa de venituri din a tine astfel de cursuri inutile platite excelent de minister.In ceea ce priveste cuvantul bonom,cred ca ati reusit sa ma descrieti fara a ma cunoaste si fara a cunoaste dumneavoastra sensul cuvantului in limba in care scrieti(BONÓM s.m. (Franţuzism) Om blând, blajin, cinstit, credul. [< fr. bonhomme]).Inca o data va repet:scopul internetului este de a oferi accesul liber si neingradit la informatii(asta e opinia mea).Nu am avut vreodata intentia de a profita de aceasta postare,daca tot nu ati priceput.
PS1 Eu nu am ocupat un post prin concurs de dosare,cum sunt multi dintre colegii de generatie ai dumneavoastra,a trebuit sa invat enorm,m-am retitularizat cu 9,80(daca va spune ceva nota aceasta),asa ca va rog sa nu va grabiti atat de tare cu morala in ceea ce ma priveste.
PS2 Un singur sfat de dat tuturor celor care vor citi aceste randuri: ,,Sapere aude'' si sa auzim numai de bine in familia geografilor!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Proiecte educaţionale recomandate de comunitatea Didactic.ro

Descărcaţi
1 review
2897 descărcări

Adăugat la:
12.04.2014

Recomandat de moderator Industria energetica si a energiei electrice

Învăţământ gimnazial - Geografie - Lecţii - Clasa a 8-a;

ghidram | Scoala Gimnaziala Tetchea

5 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
1 review
2542 descărcări

Adăugat la:
22.10.2014

Recomandat de moderator Carpatii Româneşti - evaluare/sistematizare

Învăţământ gimnazial - Geografie - Fişe de lucru - Clasa a 8-a;

ile_dts | Liceul Tehnologic nr.1 Suncuius

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
1 review
2280 descărcări

Adăugat la:
09.04.2015

Recomandat de moderator MAREA MEDITERANĂ LA CONTACTUL DINTRE DOUĂ LUMI

Învăţământ gimnazial - Geografie - Lecţii - Clasa a 5-a; Clasa a 6-a; Clasa a 7-a; Clasa a 8-a;

florian | Colegiul "Mihai Viteazul" Ineu, Arad

8 au spus Mulţumesc.   1 comentariu

Articole recomandate

Produse moderne de invatare pentru clasa a VIII-a!

Adaptate stilului de invatare al elevului digital!

Resurse educationale online pentru elevii de clasa a VII-a!

Ajutor la teme, teze, simulari si Evaluarea Nationala, clasa a VIII-a!

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Azi: 31 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

448 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN