Coacerea produselor - REGIMUL DE COACERE
6 iunie 2017, 17:14
Coacerea pâinii are loc într-un anumit regim de temperatură şi umiditate şi de durata coacerii.
Regimul de temperatură şi umiditate depinde în primul rând de tipul de cuptor utilizat la coacere.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.