ÎNSUŞIRILE SENZORIALE ALE LAPTELUI
6 iunie 2017, 15:40
Laptele de vacă este caracterizat prin anumiţi indici senzoriali: aspect, gust, culoare, miros şi consistenţă.
Aspect şi culoare.
Laptele de vacă trebuie să se prezinte ca un lichid opac, cu consistenţă normală şi culoare albă, opalescentă, datorită reflectării luminii de către particulele coloidale de cazeină şi globulelor de grăsime din lapte cu consistenţă normală. Cu cât laptele este mai bogat în grăsime cu atât este mai opac.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.