Clasificarea microorganismelor din lapte
6 iunie 2017, 15:40
Microorganismele care formează microflora normală a laptelui sunt bacteriile, drojdiile şi mucegaiurile.
Bacteriile din lapte pot fi clasificate în funcţie de originea şi activitatea lor biochimică în: bacterii lactice, bacterii propionice, bacterii de putrefacţie şi bacterii alcalinizate.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.