test de evaluare la modulul Modulul : Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor
19 mai 2017, 09:17
Modulul :Test de evaluare la modulul: Tehnologii generale de prelucrarea a cărnii , laptelui, pestelui, legumelor si fructelor, clasa a X-a
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Clasa a 10-a;
Subtip: Teste de evaluare sumativa; Teste finale; Olimpiade si concursuri
Metode: Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara
58 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența presiunii osmotice asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.