Modul 1: Microbiologie și igienă în industria alimentară
25 martie 2020, 08:19
Mini suport de curs propus spre documentare
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
85 materiale
Review-uri (1)
5 stele
Adăugaţi un review
Material util
21.07.2021 11:52
Nivel de dificultate: uşor
Recomand acest material pentru disciplina/modulul ”Microbiologie și igiena in industria alimentara”, clasa a IX-a, domeniul de baza Industrie alimentară, profil Resurse naturale si protecția mediului, liceu tehnologic. Mi s-au parut interesante mai ales ”Sfaturile utile”.
10 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (0) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Cele doua legi ale lui Kirchhoff
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
0 comentarii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 10-a;
BandiAndreaMonica | Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" Baia Mare
1 comentariu
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.