Microorganisme in industria alimentara
12 mai 2022, 14:54
Notiuni introductive
Bacterii
Drojdii
Mucegaiuri
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Abordare interdisciplinara
1 material
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Planificări - Clasa a 10-a;
m22222 | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava
0 comentarii
Influența temperaturii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Influența temperaturii asupra microorganismelor
Învăţământ profesional şi tehnic - Microbiologia resurselor naturale - Lecţii - Clasa a 10-a;
alyens | Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară "Terezianum" Sibiu
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.