Determinarea zaharurilor din băuturi răcoritoare prin metoda Schoorl
10 iunie 2019, 06:39
Această fișă de lucru este utilă pentru aflarea conținutului de zaharuri din băuturile răcoritoare. Este una din metodele cele mai precise, care ne oferă siguranța aflării conținutului exact de zaharuri din sucuri dar și din alte produse alimentare dulci.
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Învăţământ liceal - Chimie - Clasa a 11-a;
Subtip: Fisa interdisciplinara
Metode: Metode activ-participative
Abordări: Activitate practica
20 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Fişe de lucru recomandate de comunitatea Didactic.ro
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 11-a;
octavian_m5 | Liceul Tehnologic Ion Podaru
0 comentarii
Determinarea umiditatii pastelor fainoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 13-a;
utek | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.