DEFECTELE LAPTELUI
18 iunie 2017, 15:56
Laptele cu defecte de gust, miros, culoare , indiferent de natura lor, va fi eliminat de la prelucrare; de asemenea laptele provenit de la animale bolnave ( de tuberculoză, bruceloză, febră aftoasă) nu poate fi utilizat decât după o prealabilă fierbere.
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 12-a;
193 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TEST FINAL - M V: Lucrări de întreţinere şi reparaţii
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M VIII: UNGEREA SISTEMELOR TEHNICE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
TEST FINAL - M IX: TEHNOLOGII NECONVENŢIONALE
Învăţământ liceal - Tehnologii - Teste - Clasa a 12-a;
adrianapopescuu | Grup Scolar Industrial "Dimitrie Gusti"
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.