Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

TransferGo, un serviciu de transfer online de bani pentru care nu vei plati din banii alocati educatiei copilului tau!

In toate etapele vietii sale, copilul are nevoie de o ingrijire speciala. Fiecare isi doreste sa poata oferi copilului sau tot ceea ce este mai bun pentru o evolutie armonioasa, materializata la un moment dat in calitatile omului care va deveni. De cand este mic, copilul invata jucandu-se, iar pentru asta are nevoie de jucarii, or, jucariile se cumpara pe bani. In perioada de gradinita necesarul educativ creste si, odata cu el, creste si suma care trebuie investita in materialele didactice utile. Indiferent de perioada la care ne raportam, de la gradinita si pana la absolvirea unei facultati, copiii au nevoie de sustinere materiala si multi parinti decid sa plece sa lucreze in strainatate tocmai din aceste considerente.

Cei mai multi dintre parintii care lucreaza in afara granitelor, trimit familiilor ramase in tara sume considerabile de bani pentru educatia copiilor. Cu un Euro platit in plus pentru comision perceput de banca sau compania specializata in tranzactii cash, se pot cumpara doua caiete sau o carte de colorat. Cu doi Euro, se pot cumpara mai multe elemente didactice de care copilul are nevoie. Si putem continua cu aceste exemple pana ce vom ajunge la sume considerabile.

Algoritmul este simplu! Sa luam spre exemplu o companie foarte cunoscuta pe piata transferurilor internationale de bani: Western Union, si o alta companie care realizeaza online transfer de bani: TransferGo. Incercati sa trimiteti din Anglia 500 de lire simuland un transfer de bani prin ambele companii. Veti constata ca pentru a trimite 500 de lire va trebui sa platiti un comision de 30 de lire la Western Union si 0,99p la TransferGo. Diferenta este uriasa daca va ganditi cati bani puteti economisi intr-un an, transferand bani online prin TransferGo, un serviciu sigur, ieftin si foarte simplu de accesat.

Sa poti trimite bani prin TransferGo presupune deschiderea unui cont pe site-ul companiei (TransferGo.ro), sa se completeze datele beneficiarului (contul bancar in care se vor trimite banii) si sa se furnizeze suma care se doreste a fi trimisa, fie prin efectuarea unei plati locale, fie prin card de debit. Banii intra in 24 de ore, in Euro sau Lei, in contul  beneficiarului, indiferent de banca la care acesta este deschis. Interfata site-ului in limba romana face ca tot procesul sa fie usor de inteles si aplicat indiferent de cunostintele in materie de online pe care le are persoana care trimite banii – mari sau aproape inexistente.

Intrebarea “Cati bani ajung de fapt acasa?” este justificata si este normal sa va intereseze in mod deosebit raspunsul ei!

Cursul BNR poate fi verificat aici.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 23.02.2016 11:42 | 591 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

24.02.2016 16:26 VictorRot

Recomand TransferGo, e chiar cea mai buna si ieftina alternativa pentru banci, posta sau firme ca Western Union si Moneygram. Transferul se face direct in contul destinatarului de la orice bancă din Europa, intr-o zi lucratoare. Indiferent de suma transferata, au o taxa fixa de 0,99 GBP/EUR pentru transferuri catre Romania din strainatate. Faceti-va cont prin linkul urmator si aveti primul transfer cu 0 comision de tranzactie si 0 marja la schimbul valutar: http://bit.ly/TransferGO

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 34 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

504 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN