Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Masa rotunda internationala “Artă şi tradiţie în Europa”

Diversitatea culturală înfăţişează un fenomen de bază al societăţii. Ea vizează diferenţele culturale existente între oameni, precum şi cele dintre grupuri diverse, ca identităţi multiple: tradiţii, obiceiuri, modul de abordare a educaţiei şi a societăţii din perspectivă interculturală. Europa culturală aflată între tranziţie şi modernitate nu este doar o diversitate, ci mai mult decât atât, problema identităţii culturale se înscrie în actualul proiect european. Tradiţiile şi obiceiurile constituie valori inegalabile şi incontestabile ale fiecărui popor. Alături de literatură, care constituie un factor cu eficienţă deosebită în educaţie, arta populară are şi ea o contribuţie de seamă. Alături de educaţia estetică şi artistică, este importantă și educaţia pentru valori spirituale, în cadrul căreia aflăm care ne sunt rădăcinile, care este specificul nostru românesc. În momentul în care copiii ajung să-şi cunoască individualitatea şi moştenirea culturală, se vor recunoaşte pe ei înşişi şi vor fi recunoscuţi în context.

Nume proiect: TRADIŢII ŞI OBICEIURI ÎN EUROPA

Organizatori: Liceul Teoretic C-tin Brancoveanu Dabuleni, Dolj

Condiţii de participare: Data şi locul desfăşurării 13.01.2017, Gradinita nr.4 Dabuleni-Dolj

Perioadă înscriere: 03.01.2017 - 11.01.2017

Perioadă desfăşurare: 13.01.2017

Condiţii referitoare la redactarea lucrărilor - Tehnoredactarea lucrărilor se face pe format A4, la un rând şi jumătate, Times New Roman, 12, cu semne diacritice, cu margini egale de 20 mm. • Titlul va fi scris cu majuscule (Times New Roman, 14, bold, centrat). o La 2 rânduri de titlu se va scrie autorul sau autorii şi instituţia (Times New Roman,12).  Conţinutul lucrării trebuie să vizeze aspecte cu un grad de interes ridicat, din tematica propusă dezbaterii. o Lucrările vor fi însoţite de bibliografie (autor, titlu lucrare, editura, localitate, an), precum şi de un rezumat de maxim o jumătate de pagină in limba romana sau  intr-o limba de circulatie internationala. Lucrările pot avea 2 autori, caz în care fiecare participant va primi câte o diplomă de participare, dacă se vor prezenta amândoi la activitate. o Înscrierea participanţilor se face pe baza fişei de înscriere trimisă odată cu lucrarea integrală trimisă prin posta la adresa Gherghe Dorina, str. Stefan Luchian nr. 29, oras Dabuleni, Judet Dolj, cod postal 207220 si în format electronic , prin e-mail, la adresa stefangherghe88@yahoo.com până la data de 11.01.2017. În plicul cu lucrarea se va trimite si un plic autoadresat. MINISTERUL EDUCAŢIEI, CERCETĂRII ŞTIINŢIFICE

LICEUL TEORETIC „CONSTANTIN BRÂNCOVEANU”

DĂBULENI, DOLJ Str. Marin Preda, nr. 4

E-mail: teoreticdabuleni@yahoo.com

MINISTERUL EDUCAŢIEI CERCETARII STIINTIFICE

 

Tel/fax. 0251334315

Liceul Teoretic C-tin Brancoveanu Dabuleni/Gradinita nr 4 structura                                                                                                                    ………………………………………………….

Nr………/…………………… Nr……… /………………..

ACORD DE PARTENERIAT

Pe- un picior de plai, pe- o gura de Rai

Încheiat în anul şcolar 2016– 20167între  următoarele instituţii:

1.Liceul Teoretic C-tin Brancoveanu ,reprezentată prin doamna  director Cojocaru Adriana,Prof Radulescu Maria  , prof. Gherghe Dorina ,Prof. Badi Mariana  în calitate de coordonatori parteneriat.

2.………………………………………………………………………......................................., situată în localitatea ………………………............. , str………………………………………………….., nr. ………….,  tel…………………………………………….. ., e-mail…………………………………………, reprezentată de   prof. ..........................................................…………………………………………în calitate de  director şi prof…………………………..............................................................................................................................................................……………………………………………………… in calitate de  coordonator de parteneriat.

Obiectivul contractului:

Obiectivul prezentului acord de parteneriat îl reprezintă colaborarea dintre coordonator şi partener în vederea organizării şi defăşurării activităţilor cuprinse in proiectul de parteneriat în instituţiile coordonatoare   .

Prezentul contract s-a convenit a fi încheiat ţinând cont de următoarele condiţii:

-          Respectând „Legea Învăţământului” Nr. 1/2011,Titlul IV, Statutul personalului didactic, Art. 244-245

-          Regulamentul de organizare al instituţiilor implicate.

-          Conform recomandărilor MEC (Hotărârea Guvernului României nr. 690/1997) privind aplicarea programului de parteneriat educaţional.

Pentru atingerea obiectivelor prezentului contract, instituţiilor implicate le revin următoarele responsabilităţi:

  1. Reprezentanţi  ai scolilor partenere in acest proiect ……………………………………………………..”, participă la manifestările organizate unitatile scolare organizatoare şi sprijină popularizarea   actiunilor .

Director,                                                                                                    Director,

Prof.   Cojocaru Adriana                                                               Prof…………………………….

 

Propus de: petrache_alina | 04.01.2017 13:24 | 1976 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (3)

0 0

10.01.2017 20:14 petrache_alina - Autor

Din cauza conditiilor meteorologice , masa rotunda va avea loc la data de 20.01.2017.

0 0

10.01.2017 20:15 petrache_alina - Autor

Lucrarile pot fi trimise pana la 19.01.2017.

0 0

24.03.2017 21:14 viorica_ciurea

Ce se întâmplă cu diplomele şi Cd-urile? Nu am primit nici un semn.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 35 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

494 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN