Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

La Dino Parc gasesti educatie non-formala pentru Scoala Altfel

Dino Parc se intinde pe o suprafata totala de 1,6 hectare pe care veti gasi 46 de dinozauri atestati stiintific conform ultimelor descoperiri paleontologice si un vulcan realizat pe baza unei colaborari cu experti de la Hollywood. Acesta are o placa pe care sunt simulate la intervale regulate de timp. cutremure similare celor din eruptiile adevarate ale vulcanilor.

Scoala Altfel se poate transforma intr-o experienta unica pe care copilul tau o va petrece in mijlocul naturii, intr-o atmosfera ce te trimite cu 220 de milioane de ani in urma datorita dinozaurilor construiti in marime naturala, din fibra de sticla si rasini speciale care le asigura o durata de viata de 50 de ani. Traseul interactiv care contine atat lumini, cat si sunete il va ajuta pe copilul tau sa descopere dinozaurii in ordinea evolutiei lor. Cand se va intoarce la scoala, copilul tau va fi fi primul care va sti raspunsurile corecte legate de dinozauri.

Educatia non-formala imbina cunostintele cu distractia, de aceea din cadrul Dino Parc nu lipseste aventura. Aceasta este atractia principala prin traseele diverse pe care le puteti incerca pe timpul sederii in Rasnov. Casutele din arbori vor gazdui ateliere tematice de pictura, sculptura si  desen, iar copilul tau poate sa isi exerseze talentul.

Dino Parc ofera locuri de joaca special amenajate si doua cinematografe, unul dintre acestea fiind 9D. Experienta unica pe care o ofera cinematograful 9D va va face sa va reintoarceti, deoarece nu presupune doar vizionarea imaginilor unui film obisnuit, ci si calatoria in interiorul acesteia, printre decorurile si personajele actiunii.

Pentru a-si aduce aportul in educatia copiilor, Dino Parc se dezvolta in permanenta si de aceea la urmatoarea vizita pe langa tehnologia interactiva cu holograme si touchscreen-uri, ceea ce va garanta multa distractie, veti avea parte de noi trasee de aventura, scene de lupta intre dinozauri si multe surprize.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 29.03.2016 15:28 | 1932 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

02.04.2016 00:01 seracin1946

Căutam operator/operatoare calculator pentru publicare anunțuri. Nu este necesară prea multă experiență. Se lucrează comod de acasă sau de oriunde aveți acces la internet. Se oferă contract de comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, conexiune internet. Se acordă instruire gratuită sub forma unor lecții trimise pe mail. Câștigul depinde numai de dvs. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa seracin1946@yahoo.com

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 44 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

324 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN