Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Invitație pentru profesori de 10: Vino la ediția aniversară a conferinței internaționale!

Drag profesor, Cu bucurie te anunțăm apropierea celei de a 10-a ediții a conferinței EduMagic. Suntem extrem de entuziasmați să te întâmpinăm în cadrul unei experiențe educaționale unice. În această ediție aniversară, ne-am propus să îți oferim un program captivant și util, concentrat pe cele mai esențiale aspecte ale activității tale: descoperirile revoluționare în neurodidactică, tehnici de relaxare, programe Erasmus care deschid orizonturi și încă 7 alte teme de interes pentru toate ciclurile de învățământ. Una dintre temele conferinței este „Descoperirile revoluționare în neurodidactică”. Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru, fondatorul Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, abordează subiectul neuroplasticității, care poate fi accesată la orice vârstă și povestește despre capacitățile de învățare și de adaptare ale creierului. Înscrie-te până la 26 aprilie și beneficiază de reducerea de 99 lei! IMPORTANT: Poți plăti și cu cardul pentru prima de carieră didactică (Pluxee)! Link detalii și înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-editia-10.html

Nume proiect: Soluții inovatoare în educație

Organizatori: Invat si Zambesc, EduMagic, Mozaik Education, EduBoom si Genially

Condiţii de participare: -

Perioadă înscriere: 23.04.2024 - 26.04.2024

Perioadă desfăşurare: 23.05.2024

Drag profesor,

Cu bucurie te anunțăm apropierea celei de a 10-a ediții a conferinței EduMagic. Suntem extrem de entuziasmați să te întâmpinăm în cadrul unei experiențe educaționale unice. În această ediție aniversară, ne-am propus să îți oferim un program captivant și util, concentrat pe cele mai esențiale aspecte ale activității tale: descoperirile revoluționare în neurodidactică, tehnici de relaxare, programe Erasmus care deschid orizonturi și încă 7 alte teme de interes pentru toate ciclurile de învățământ.

Una dintre temele conferinței este „Descoperirile revoluționare în neurodidactică”. Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru, fondatorul Centrului de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, abordează subiectul neuroplasticității, care poate fi accesată la orice vârstă și povestește despre capacitățile de învățare și de adaptare ale creierului.

Înscrie-te până la 26 aprilie și beneficiază de reducerea de 99 lei! IMPORTANT: Poți plăti și cu cardul pentru prima de carieră didactică (Pluxee)! Link detalii și înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-editia-10.html

Teme unice, speakeri excepționali: Speakerii de la Conferința EduMagic sunt experți remarcabili în domeniul educației, aducând o combinație de cunoștințe profunde și pasiune pentru inovație, pregătiți să te inspire și să te îndrume către excelență în lucrul cu elevii.

Tehnici de relaxare: Irina Ștefănescu, coach profesori metode de acțiune, vine cu metode de relaxare care aduc echilibru în viețile noastre. Începând cu anul 2008, Irina lucrează cu cadre didactice din România pentru a aduce metodele de acțiune în sala de clasă, stimulând învățarea.

Programe Erasmus care deschid orizonturi: Daniela Elena Ionele, profesor discipline tehnice, TIC și Informatică în cadrul Liceului „August Treboniu Laurian” Agnita, Sibiu, cu experiență începând cu 2018 în proiecte Erasmus, împărtășește secrete despre cum poți aplica pentru un astfel de proiect, obstacole și exemple de proiecte câștigătoare.

Pregătește-te de o ediție uimitoare: acestea sunt doar 3 din cele 10 teme de neratat la Conferința EduMagic! 10 teme captivante, 10 speakeri inspirați, toate în cadrul celei de-a 10-a ediții, dedicată profesorilor de excepție! Hai să relevăm împreună nota 10 în educație!

Înscrie-te până la 26 aprilie și beneficiază de reducerea de 99 lei! IMPORTANT: Poți plăti și cu cardul pentru prima de carieră didactică (Pluxee)! Link detalii și înscriere: https://en.edumagic.eu/conferinta-editia-10.html

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: Ditoiu_Cristian | 24.04.2024 09:13 | 1095 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 37 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

348 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN