Şcoala cu
bune practici

45 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ezra se confruntă cu partea întunecată a Forței în noul episod din Războiul Stelelor Rebelii - „Forțe reunite”!

Până acum, echipajul isteț de pe nava Strigoi – cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul descurcăreț crescut pe stradă, Ezra, musculosul Zeb, războinica Sabine și vechiul droid Chopper – a reușit să facă față confruntărilor cu răufăcătorii Imperiului Galactic…

În timpul unei misiuni obișnuite, rebelii au furat un vehicul Imperial, Ezra s-a infiltrat în interiorul Imperiului, sub acoperire, pentru a obține informații vitale pentru o operațiune importantă, prietenia dintre Hera și Sabine a fost pusă la încercare atunci când au rămas blocate pe un asteroid plin de pericole.

În ultimul episod din prima parte a sezonului întâi, echipajul a încercat să ajute un refugiat să evadeze de sub stăpânirea Imperiului de pe Lothal, chiar de Ziua Imperiului.

În noul episod, Inchizitorul reușește să ia urma navei Strigoi, iar Kanan și Ezra se desprind cu Fantoma, nava secundară de transport, pentru a-l îndepărta pe Inchizitor de Tseebo, dezertorul Imperiului. Maestrul și ucenicul său reușesc să îi atragă pe reprezentanții Imperiului la baza abandonată de pe asteroid, unde îi așteaptă o mulțime de creaturi carnivore. Cei doi par însă copleșiti de atacul Inchizitorului, iar Ezra se apropie foarte mult de partea întunecată a Forței.

Nu pierdeți confruntarea dintre Ezra și Inchizitor în noul episod din Războiul Stelelor Rebelii, sâmbătă, 14 martie, de la ora 09:10, la Disney Channel.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PTt-G7GCLiM

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 12.03.2015 11:38 | 1181 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 51 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

321 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN