Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Cum puteţi învăţa uşor limba japoneză

Pasiunea pentru cultura și limba japoneză și dorința de a promova aceste elemente în România au determinat natural, în cursul anului 2011, punerea bazelor primei școlii autorizate de limba japoneză din București, Școala Sakura.

Beneficiind de un colectiv tânăr și entuziast și o locație ultracentrală, Școala Sakura a devenit alegerea naturală a studenților dornici să descopere mai mult din misterul culturii asiatice.

Școala oferă studenților săi un spațiu generos cu 4 săli de clasă și o sală de relaxare decorate în stil tradițional japonez, oferind încă de la intrare o incursiune în cultura tradițional japoneză.

Cursurile sunt organizate pe 6 niveluri diferite de dezvoltare: 0-începători, începători, pre-intermediari, intermediari, pre-avansați și avansați.

Pentru a asigura repartizarea pe grupe și dezvoltarea corespunzătoare a cunoștințelor de limba japoneză, la începutul fiecărui curs toți studenții susțin un test individual pe baza căruia se decide componența fiecărei grupe.

Cursurile sunt predate sub atenta îndrumare a profesorului de origine japoneză, fiind organizate în funcție de opțiunea personală a fiecărui student, atât în ședințe de grup, dar și individual. Durata acestora este de 5, respectiv 10 săptămâni în sesiuni de 90 de minute organizate de două ori pe săptămână. La finalul fiecărui modul de 10 săptămâni, studenții susțin o evaluare a nivelului de cunoştinţe pe baza căreia li se acordă o diplomă de absolvire recunoscută de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul Școlii Japoneze Sakura.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 13.03.2012 15:11 | 2481 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

341 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN