Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Didactic.ro are o funcţie nouă: resurse online (link) pentru clasă sau pentru pregătirea lecţiilor

Fie că generează automat fişe de lucru, rebusuri, teste sau îi ajută pe elevi să înveţe prin jocuri educaţionale atractive, resursele online fac parte din viaţa cotidiană a unui cadru didactic modern.

Vă invităm să împărtăşiţi comunităţii didactic.ro propria colecţie de linkuri utile în activitatea didactică, folosind noua secţiune Linkuri utile de pe pagina fiecărei discipline, precum şi să descoperiţi resursele pe care le folosesc colegii de catedră pentru a face lecţiile mai interesante şi mai atractive pentru elevi.

Cum propunem un link util

Secţiunea Linkuri utile face parte din categoria Materiale, din cadrul fiecărei discipline, alături de Lecţii, Teste, Fişe de lucru, Planificări. De aceea, pentru a propune un link util procedăm în acelaşi mod în care propunem o lecţie, o fişă de lucru sau o planificare:

  • Click pe butonul Propuneţi un material;
  • Completăm formularul de propunere. În câmpul Descriere, e util să prezentaţi succint la ce lecţie aţi folosit resursele respective, cum v-a ajutat, care a fost reacţia elevilor etc. Dacă e cazul, puteţi oferi şi instrucţiuni de utilizare a unui instrument online mai complex. Pe scurt, încercaţi să prezentaţi la ce vă este util linkul pe care doriţi să-l propuneţi, astfel încât colegii să fie incitaţi să-l folosească şi ei la clasă.
  • Apăsăm pe butonul Verificare.
  • Dacă pe pagina recomandată prin link există poze, acestea vor fi afişate într-o mică galerie foto. Dumneavoastră trebuie să o alegeţi pe cea mai reprezentativă dintre ele, care va fi publicată împreună cu linkul.
  • Click pe butonul Propuneţi şi asta-i tot.
  • Puteti vedea un exemplu apasand aici !

Succes!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: angelailas | 28.03.2012 16:26 | 5898 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (2)

0 0

31.03.2012 00:21 minimarinica

Am încercat mai bine de două ore să public un link și nu am reușit, cu toate că (zic eu) am urmat instrucțiunile. Dar profit de această facilitate şi am să sugerez aici colegilor profesori de matematică următoarele două adrese. Nu au nevoie de nici o prezentare: cei ce intră aici şi explorează o jumătate de oră, sigur vor reveni şi vor reveni...
www.pro-didactica.ro
www.mateinfo.ro
Navigare plăcută!

0 0

02.04.2012 11:52 angelailas - Autor

Vă rog să încercaţi din nou să propuneţi linkurile pentru profesorii de matematică.

În cursul zilei de sâmbătă, o pană de curent a întrerupt activitatea normală a serverelor şi din cauza aceasta aţi întâmpinat probleme.

Însă acum site-ul funcţionează în parametri normali, aşa că puteţi propune din nou linkurile pe care doriţi să le recomandaţi.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 39 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

337 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN