Jocuri educaţionale

Foca la distracţie
Adunări şi scăderi în concentrul 0-10000
Matematica Clasa a III-a

Liliacul somnoros
Ordinea operaţiilor
Matematica Clasa a III-a

Provizii
Factor comun
Matematica Clasa a III-a

Caietele Intuitext pentru Clasa Pregătitoare - Cum îi ajută atât pe profesori, cât și pe elevi

Când vine vorba de alegerea celor mai bune resurse educaționale pentru elevi, dascălii au în față o misiune dificilă. Își doresc atât manuale atractive, bine documentate, cât și caiete care să-i ajute pe elevi să exerseze în mod plăcut diverse noțiuni predate la clasă. În acest context, pe lângă manualele pentru clasele primare realizate de aceeași echipă de autori, caietele elevului de la Intuitext reprezintă o sursă atractivă de fișe de lucru, teme pentru acasă sau lucru suplimentar.

De asemenea, abordarea integrată, învățarea contextuală, jocurile, problemele pe care copiii vor învăța în mod plăcut să le rezolve sunt alte motive pentru care caietele Intuitext sunt resurse educaționale moderne, pe placul noilor generații de elevi.

În plus, dacă alegeți caietele Intuitext pentru Clasa Pregătitoare, veți primi materiale gratuite pentru activitatea dumneavoastră la clasă:

- Ghidul învăţătorului (pe care îl vom trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail, menționată în momentul plasării comenzii) care cuprinde proiectarea  integrată şi planificarea unităţilor de învăţare;

- Teste de Evaluare Inițială (se vor trimite în format editabil pe adresa dvs. de e-mail);

- Teste de Evaluare Sumativă și Finală pe parcursul întregului an școlar (le vom trimite pe adresa dvs. de e-mail).

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la: 0372.156.300, unde un agent de vânzare vă stă la dispoziție de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

Caiete Intuitext pentru Clasa pregătitoare

 

De ce să alegeți Caietele elevului de la Intuitext?


Caietul de Comunicare în Limba Română

• Este un instrument de joc, asemănător revistelor copilăriei (cu personaje preferate, puzzle-uri, labirinturi, provocări). Copiii le percep în notă de divertisment tocmai datorită îmbinării dintre învățare și joc.

• Răsfoindu-l, copiii au percepția de joc, de revistă a copilăriei și, de aceea, trecerea de la grădiniță la școală se face ușor și plăcut.

• Are imagini atrăgătoare și exercițiile sub formă de joc transformă lecțiile în experiențe pozitive.

• Propune jocuri din cărțile copilăriei, fapt ce construiește o atitudine pozitivă a copiilor în raport cu școala. (Exemplu: pagina 9, ex. 9, 10)

• Propune exerciții ce dezvoltă imaginația copiilor și abilitățile de exprimare orală. (Exemplu: pag. 10, ex. 1)

• Are o grafică plăcută, este aerisit și ușor de folosit de către copii. (Exemplu: pag. 55, ex. 5)

• Conține exerciții plăcute ce dezvoltă abilitățile de comunicare și de exprimare în mod natural a ideilor. (Exemplu: pag. 102, ex. 1)


Caietul de Matematică și explorarea mediului

• Conține exerciții sub formă de joc, asemănătoare celor din revistele copilăriei. Astfel, elevii înțeleg că învățarea și jocul se îmbină armonios și vor fi deschiși către studiu. (Exemplu: pag. 6, ex. 1, 2, 3; pag 7, ex.7; pag. 8, ex. 8)

• Activități ce încurajează lucrul în echipă, colaborarea și dezvoltarea capacității de a stabili ușor relații cu cei din jur. (Exemplu: pag. 60, ex. 6-punctul 2)

• Ajută la dezvoltarea gândirii critice și a conexiunii între informațiile acumulate până într-un anumit punct. (Exemplu: pag. 62, ex. 2)
Caiet de Dezvoltare personală

• Încurajează învățarea emoțiilor, definirea lor, recunoașterea lor de către copii. (Exemplu: pag. 34, ex. 1)

• Propune activități ce dezvoltă auto-cunoașterea, definirea propriilor emoții și numirea sentimentelor. (Exemplu: pag. 35, ex. 1, 3)

• Abordarea este de învățare prin joc, ce încurajează copiii să descopere lucruri noi în mod cât mai plăcut. (Exemplu: pag. 38, ex. 1)

• Conține exerciții ce dezvoltă socializarea și comunicarea. (Exemplu: pag. 41, ex. 3, 4)

• Legături jucăușe cu digitalul, mediu atât de îndrăgit de noile generații de elevi. (Exemplu: pag. 43, ex. 2)

• Încurajează abilitatea de argumentare, de susținere a propriei opinii și de expunere coerentă a ideilor. (Exemplu: pag. 64, ex. 1)

 

buton Consulta oferta completă

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 06.09.2017 15:42 | 887 vizualizări

Comentarii (4)

0 0

11.09.2017 14:31 verovrab

Sunt foarte suparata pe aceasta editura! Am facut comanda acum o saptamana si nici acum nu le-am primit. NU mai lucrez niciodata cu ei, alte edituri au trimis auxiliarele in 2 - 3 zile.

0 0

11.09.2017 17:05 bvarbanciu2

Bună ziua! Ne cerem scuze pentru neplăcerile create. Din păcate, am întâmpinat dificultăţi cu furnizorul nostru de logistică. Reprezentantul departamentului nostru de Relaţii cu Clienţii ne-a confirmat că a luat legătura cu dvs. şi că s-a rezolvat această problemă. Vă mulţumim că aţi ales INTUITEXT şi vă urăm o zi plăcută în continuare!

0 0

12.09.2017 21:49 calmuc_aneta

Buna seara! As vrea sa stiu daca exista si lectiile in format electronic pentru clasa pregatitoare. Caietele sunt bine realizare, dar am nevoie si de formatul electronic. Multumesc!

0 0

13.09.2017 15:00 Editura_Intuitext - Autor

Buna ziua, doamna Calmuc! Va multumim pentru interesul acordat editurii INTUITEXT. In acest moment, editura nu are in portofoliu lectii in format electronic pentru Clasa Pregatitoare. Va dorim o zi buna!

Comentaţi

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 4 evenimente

«SEPTEMBRIE 2017»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Scoala de Vara Lumea Copiilor

Propus de: anamaria08

Sondajul zilei

Susţineţi ideea manualului unic ?

46 voturi | 4 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: sorinborodi Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Abonaţi-vă la Premium și veți avea mai multe puncte la dosarul personal!