Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Bitdefender Antivirus Free Edition, protecţie a datelor oferită gratuit doar în România

Bucureşti, 16 noiembrie 2011 – Bitdefender, unul dintre cei mai importanţi producători de soluţii antivirus din lume, lansează astăzi în România Bitdefender Antivirus Free Edition, o soluţie software destinată utilizatorilor ce doresc o metodă de protecţie a datelor simplă, sigură şi gratuită. Utilizatorii beneficiază fără nici un fel de cost de tehnologia de protecţie Bitdefender, premiată şi certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume. În mod repetat, motoarele de scanare Bitdefender s-au clasat pe primul loc în testele independente efectuate în ultimii ani la nivel mondial.

 

Bitdefender Antivirus Free Edition va funcţiona complet autonom, fără să încarce utilizatorul cu mesaje inutile şi fără să aibă nevoie de confirmări, luând de unul singur deciziile optime pentru securitatea calculatorului. Bitdefender Antivirus Free Edition inaugurează o nouă filozofie de securitate, „fără mesaje inutile, fără configurări”, redefinind standardul soluţiilor antivirus gratuite prin rata de detecţie ridicată, garanţia protecţiei datelor şi scanarea inteligentă. Motoarele de scanare se autocalibrează pe măsură ce sunt folosite, în aşa fel încât impactul asupra sistemului să fie minim. „Utilizatorul nu va simţi niciodată prezenţa antivirusului, iar activităţile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în nici un fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcţiona perfect, fără întreruperi cauzate de soluţia de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. ”Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”, mai adaugă Bălan.

 

Dincolo de tehnologiile antivirus certificate şi premiate internaţional, Bitdefender Antivirus Free Edition include facilităţi suplimentare, cu rolul de a îmbunătăţi experienţa utilizatorului cu produsul. Autoscan verifică zonele critice ale sistemului după fiecare update, fără a afecta performanţa PC-ului, iar integrarea serviciilor de tip “Cloud” ajută la blocarea mult mai rapidă a ameninţărilor noi şi necunoscute.

 

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcţie de evoluţia bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecţie permanentă chiar şi împotriva celor mai recente pericole informatice. Ameninţările necunoscute sunt înlăturate datorită detecţiei euristice deosebit de avansate, premiată la nivel mondial de cele mai importante organizaţii independente de testare şi certificare.

 

Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows şi este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: .

 

Despre Bitdefender®
Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Încă din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltând tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel internaţional. În fiecare zi, tehnologiile Bitdefender protejează datele a aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali şi companii.

Recent, compania a primit o serie de recomandări valoroase din partea unor publicaţii prestigioase din SUA şi Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest şi Taenk. Totodată, tehnologiile
antivirus Bitdefender au obţinut rezultate superioare în cadrul testărilor specializate organizate de instituţii independente de profil, precum AV Test şi AV-Comparatives. Mai multe informaţii despre gama de programe antivirus Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender le pune la dispoziţia utilizatorilor platforma Malware City, o resursă completă de informare şi formare în domeniul securităţii informatice.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: angelailas | 16.11.2011 17:36 | 4465 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 45 evenimente

«APRILIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

334 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN