Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

6 argumente pentru care „Învăț să scriu“ este printre cele mai cumpărate caiete la clasa I

Și pentru că știm cât de importanți sunt primii ani de școală pentru viitorul educațional al copiilor, vă recomandăm un auxiliar NOU, PLĂCUT și EFICIENT: caietul Intuitext Învăț să scriu din colecția Înveți cu plăcere.

Având la bază conceptul de „învățare prin joc“, caietul Intuitext Învăț să scriu din colecția Înveți cu plăcere este conform cu programa școlară și cu noile cerințe psihopedagogice și, foarte important, este realizat cu suflet și din suflet de autori cu multă experiență la catedră.

 

6 beneficii ale auxiliarului Intuitext

# 1 - Este bazat pe conceptul de învățare prin joc. Copiii de clasa I învață în mod ludic să scrie corect și frumos, asociind totodată Comunicarea în limba română cu o activitate plăcută, pe care vor dori să o repete oricând în viitor.

 

# 2 - La Evaluările propuse, copiilor le sunt indicate în dreptul fiecărui item de rezolvat când și unde au mai avut exerciții asemănătoare. Astfel, exemplele de teste îi ajută pe copii să facă legături între informațiile dobândite până la momentul respectiv și să aibă astfel un sentiment de familiaritate în raport cu ideea de evaluare.

 

# 3- Prin ilustrațiile frumoase și culorile plăcute, caietul Intuitext Învăț să scriu din colecția Înveți cu plăcere se aseamănă cu revistele îndrăgite de copii, transformând astfel învățarea într-o experiență plăcută.

 

# 4 – Conține exerciții cu grade diferite de dificultate, care îi ajută pe copii să se pregătească atât pentru lecțiile zilnice, cât și pentru testări sau concursuri școlare.

 

# 5 – În clasele primare, copiii au tendința să scrie literele mari și se străduiesc să se încadreze în spațiul pe care îl au la dispoziție. De aceea, auxiliarul Intuitext oferă spațiu suficient pentru scris.

 

# 6 Activitățile propuse antrenează și gândirea copiilor, în paralel cu dobândirea cunoștințelor de scriere. Cu ajutorul acestei abordări, copiii de clasa I învață să scrie corect toate literele alfabetului, în timp ce își antrenează mintea într-un mod plăcut.

Învăţământ primar | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 29.03.2019 12:08 | 3073 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Rolul de frate mai mare

Rivalitatea intre frati

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

392 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN