Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

TEHNOLOGII GENERALE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ FERMENTATIVĂ

MODUL 2
CLASA a XI-a
CALIFICAREA: TEHNICIAN ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Învăţământ liceal - Tehnologii

Capitol/lecţie: VINIFICAREA STRUGURILOR ROȘII

viorelasim | 16.11.2021 00:09

173 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi denumirea MATERIEI PRIME UTILIZATE ÎN VINIFICAȚIE

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A        
   1           
2              
 3             
  4            
     5         
    6          
 7             
 8             
      B        
1. Operația de introducere a culturilor de drojdii în mustul de struguri
2. Învelișul protector al bobului de strugure
3. Momentul recoltării strugurilor
4. Operația de ambalare a vinului în recipiente de sticlă
5. Se descompun în faza de fermentare a mustului de struguri
6. Se separă din mustuială (2 cuvinte, nearticulat)
7. Adaosul de substanțe care duce la limpezirea vinului
8. Rămâne după scurgerea mustului ravac

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

397 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN