Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Materii prime in panificatie

Rebus recapitulativ - pentru capitorul Materii prime in industria panificatiei.

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

Capitol/lecţie: Materii prime

vanghelis | 17.11.2023 20:52

93 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Industrie al cărei produs se regasește zilnic pe masa noastra.

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A               
1                
2                
3                
4                
5                
6                
7                
8                
9                
10                
11                
 B               
1. ...noastră cea de toate zilele
2. Faina tip 480
3. Clorura de...... dă gust pâinii
4. Se obtin din 3 fitile de aluat
5. Pigmenti de culoare inchisă prezenți in tărâțele de grâu
6. Puterea făinii face parte din___ de panificație ale făinii
7. Diferențiază sortimentele de făină
8. La peste 60 grade Celsius începe gelifierea in aluat.
9. Făina obișnuită provine din grâul comun, a cărui denumire este____
10. Sarea ......se folosește la produsele de panificație
11. Amilazele si proteazele din făină sunt____

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

401 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN