Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Materii prime de origine vegetala. Fructele si produsele obținute prin conservarea lor

Rebusul poate fi utilizat pentru consilodarea notiunilor privind fructele și produsele obținute prin conservarea lor.

Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie

Capitol/lecţie: Materii prime de origine vegetala

19801981 | 21.05.2021 12:31

694 vizualizări
82 rezolvări

1 comentariu

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Completati urmatorul rebus, avand ca tema "fructe":

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
         A     
        1      
      2        
      3        
     4         
5              
   6           
         B     
1. Fruct ce se încadrează în grupa arbuștilor și semiarbusților.
2. Fructele semințoase au pulpa colorată, ...............şi seminţele în loji pergamentoase.
3. Fructele sunt alimente de origine vegetală cu un conținut bogată în: ........... , săruri minerale și vitamine.
4. Produs ce este obținut prin conservarea fructelor întregi sau a bucăţilor fierte în sirop de zahăr.
5. Metodă de conservare a fructelor, ce este folosită pentru prelungirea duratei de păstrare.
6. Fructele .............. au semințele comestibile închise în coaja lemnoasă.

Comentarii (1)

0 0

31.05.2022 15:42 petrasteinhubel

Steinhubel Yvett Petra

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 34 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

504 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN