Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Factori de risc in industria alimentara

Lectie de recapitulare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

Capitol/lecţie: Factori de risc in industria alimentara

dumitruicarmen | 23.11.2023 08:00

364 vizualizări
1 rezolvare

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Rezolvând corect rebusul, pe verticala AB veţi descoperi cuvantul cheie al lectiei

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
      A       
     1        
    2         
     3        
   4          
  5           
6             
   7          
      B       
1. Factorii de .... se pot clasifica în factori periculoși și factori nocivi.
2. Virusii fac parte din categoria factorilor de risc de natura ....
3. Hidrogenul .... este un gaz incolor, extrem de toxic și ușor inflamabil
4. .... sunt organisme vii care au o singură celulă
5. ... provoacă diverse boli infectioase, numite viroze.
6. .... sunt reprezentate de spori si mucegaiuri
7. ..... aerului este dată de cantitatea de vapori de apă din spațiul de lucru

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

398 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN