Şcoala cu
bune practici

48 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

E-urile

E-urile si alimentatia sanatoasa

Învăţământ liceal - Chimie Clasa a 11-a;

Dany_D | 17.03.2021 22:16

171 vizualizări
0 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

Aflati cuvantul cheie

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
        A      
   1           
    2          
    3          
     4         
      5        
6              
        B      
1. Substanță folosită în scopul împiedicării fermentației unor produse alimentare sau de altă natură.
2. Sunt aditivi alimentari care dau gust dulce alimentelor în care sunt adăugați
3. Substanță care intră ca accesoriu în compoziția unui aliment
4. Substanță care se adaugă unui produs pentru a-i ameliora proprietățile sau pentru a obține noi calități.
5. Preparat sau produs natural care se mănâncă și ajută la întreținerea vieții.
6. Bio

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 31 evenimente

«IUNIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

530 voturi | 8 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN