Şcoala cu
bune practici

46 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Aditivii alimentari

Aditivii alimentari

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara

vanghelis | 20.04.2023 20:10

203 vizualizări
3 rezolvări

0 comentarii

 

Generaţi link pentru elevi     Printaţi     0     Raportaţi

.... reprezintă orice substanță care nu este consumată ca aliment in sine și nu este folosită ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritivă, care se adaugă intentionat

Măriţi rebus

Afișați rezolvarea
 A         
1          
2          
3          
4          
5          
6          
 B         
1. Efect nedorit al aditivilor alimentari
2. Ingestie de aditivi in limite de siguranta
3. Colorant de culoare albastra, natural sau sintetic
4. Antioxidant, cunoscut si ca si vitamina E
5. .........mucoasei tubului digestiv este un efect al aditivilor alimentari
6. Din coaja lor congelata se extrage un colorant natural de culoare violet

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 32 evenimente

«MAI 2024»
LuMaMiJoViSaDu
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Ce părere aveți despre introducerea camerelor de supraveghere în sălile de clasă, fără acordul profesorilor și al elevilor? Comentați!

398 voturi | 7 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN